Odgovorio kritičarima
28

Mladić izlazi s 23-godišnjakinjom koja izgleda kao dijete: Govore mi da sam jeziv

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Shauna Rae Lesick ima 23 godine no zbog bolesti koju je prebolovala izgleda poput osmogodišnjakinje.

Shanua je visoka oko jedan metar i nakon što je dugo tražila dečka koji će je u potpunosti prihvatiti, njenog izabranika su sada napali na internetu i poručili mu da je "jeziv".

Naime, njezin dečko Dan Swygart tvrdi da ga je privukla Shaunina osobnost, međutim mnogi su ga optužili zamjerajući mu da ga je privukao njezin dječji izgled.

Dan se na društvenim mrežama odlučio obračunati s kritičarima te je objasnio kako je Shauna jedna nevjerojatna žena. Zbog raka na mozgu s kojim se borila kao dijete, narasla je samo 1.16 metara i ima 23 kilograma.

"Vrlo je važno da je Shauna nevjerojatna 23-godišnja žena s invaliditetom", rekao je na društvenim mrežama.

"Ona je ljudsko biće. Ona zaslužuje imati veze i odnose s kim god želi. I mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu temeljenu na osobnosti, a ne samo na izgledu", podsjetio je kritičare.

"Ne znam..., ali još uvijek mislim da je jeziv", "Bilo bi potpuno drugačije da su se upoznali slučajno u stvarnom životu i da ju je zavolio zbog njezina karaktera i da je na neki način zaobišao njezin dječji izgled", "Unatoč tome koliko je zgodna mlada žena, ipak izgleda kao dijete", komentirali su, no par je odlučio da se ne obazire više na komentare.

"Mislim da bi Dan stvarno dobro odgovarao Shauni jer je vrlo pametan i pustolovan", rekao je njezin očuh kada su se upoznali, piše Daily Star.

"Shauna je pametna, ali ne baš pustolovna, prema njihovim riječima, stoga su pomislili da bi je mogao izvući iz njene zone udobnosti, ali je ipak učiniti sigurnom", dodao je.

Shauna je rekla da je sigurna da će ponovno vidjeti Dana te da će do tada održavati vezu na daljinu s obzirom da on živi u Velikoj Britaniji, a ona u Americi.