"Glumi domaćicu iz 50-ih"
375

Mlada supruga naišla na kritike jer kuha mužu tri obroka dnevno: Uništavaš feminizam

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sonali Arora, 26-godišnjakinja iz Australije, uživa u svakodnevnom pripremanju obroka za svog supruga, a nije ni slutila da bi se zbog toga mogla naći na udaru kritika.

Naime, ona je na svom TikToku počela objavljivati videozapise obroka koje priprema za svog supruga Nipuna, ali mnogi su je prozvali da glumi domaćicu iz '50-ih te da uništava feminizam.

@sonali.arora_xx That spicy chicken rigatoni was SOO good 🤤🤤 #cookingformyhusband #foodtok #wifelife #husbandwife #cooking #whaticookinaday #couplegoals #love #healthyliving ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

"Ako mi ne pišu takve stvari, onda napadaju mog muža, govore da je poput dvogodišnjeg djeteta ili da je ženomrzac, a uopće ga ne poznaju", ispričala je Sonali za Daily Mail.

Ona kaže da kućanske poslove ravnopravno dijeli sa suprugom, a kuhanje joj je hobi u kojem uživa. Trudi se ne razmišljati o negativnim komentarima, ali ipak briše neke neugodne kritike.

"Ja kuham, on pere posuđe. Uz to, čišćenje kupatila i usisavanje su njegov posao", istaknula je.

Sonali radi od kuće pa ima vremena pripremati ukusna jela za svog supruga.

"Da ne radim od kuće, definitivno ne bi bilo tako. Volim kuhanje, to je moj jezik ljubavi i nešto što me uveseljava. Još me više raduje kad vidim suprugove reakcije na moja jela", objasnila je.

@sonali.arora_xx A day filled with cheeky food, but you have to treat yo self and your soul also ❤️❤️ #cookingformyhusband #dinnerideas #quickrecipes #easyrecipe #foodtok #whatieatinaday #burger #breakfast #wifegoals #wifelife #husbandwife #couplegoals #love #cooking ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Sonali ne namjerava prestati objavljivati videe svojih obroka koji redovito imaju hiljade pregleda.

"Zapravo pomažem ljudima da dobiju ideje za ono što mogu napraviti tijekom dana", zaključila je Sonali.