{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kvalitetnom predigrom do fantastičnog seksa

S
21.6.2007. u 15:45
0
0
Kvalitetnom predigrom do fantastičnog seksa
0
Kvalitetnom predigrom do fantastičnog seksa
Znate onu staru narodnu "Šećer dolazi na kraju". Sladoled ili kolač neće vam biti slatki ako ga pojedete za glavno jelo, koliko će vam prijati kao desert. No da se odmaknemo od analogija. Seks se, kao i sve ostalo u životu, uči. Ne postaje se dobar ljubavnik-ica preko noći. Ako hoćete da to bude dobro, nema prečica.
Erogene zone su područja na našim tijelima koja izazivaju seksualnu uzbuđenost kada ih stimuliramo. Pored onih najočitijih, muškarci i žene imaju još mnoštvo erogenih zona na svome tijelu. Predigra može početi u restoranu ili nekom klubu, a nastavljate je u spavaćoj sobi.

Za nju

Recite mu da legne na stomak i zatvori oči. Uzmite lagani svileni šal i lagano ga krajevima dodirujte od njegove gole stražnjice do vrata i nazad. Recite mu da se okrene i uradite isto po čitavom tijelu, uključujući i genitalno područje.

Masirajte njegova stopala, ruke, nakon toga uzmite svaki prst njegove ruke i stavite ga u usta kao da je penis. Muškarci vole to.

Vežite ga. Svi smo to vidjeli na filmovima. Ne morate imati lisice ili posebne naprave koje se kupuju u sex shopovima i obični šal će poslužiti. Ono što vam je potrebo jeste zaglavlje na koje ga možete vezati. No, ako ni to nemate i stolica će poslužiti. I pazite da mu ne odsiječete cirkulaciju. Vezivanje daje čitavu lepezu potencijalnih scenarija. Pustite mašti na volju i nemojte vaditi bičeve dok se ne konsultujete s njim.

Masturbirajte za njega. Muškarci vole gledati žene kako se samozadovoljavaju. Možete to činiti dok je vezan. Biće to dodatni stimulans. Ima da poludi i kada ga odvežete da vas "uzme kao muškarac".

Stavite mu povez na oči. I tanki prozirni šal će "doliti ulje na vatru". Stvar je u iščekivanju, a ono pojačava uzbuđenje. Njegove misli mogu lutati i zamišljati vas kao francusku sobaricu ili robinju iz harema... znate šta mislimo :)

Klišeizirajte. Investirajte u kvalitetno sexy crno rublje. S njim ne možete pogriješiti.

I muška i ženska stražnjica su područja koja izazivaju seksualno uzbuđenje. Nemojte je zapostavljati. Sve dolazi u obzir: maženje, štipkanje, masiranje i povremena pljuska.

Za njega

Dodirujte njeno lice i vrat. Igrajte se sa njenom kosom. Ne mora to biti u spavaćoj sobi. To možete raditi dok gledate TV .

I kod žena pali senzualna masaža. Možete koristiti perušku ili njen šal. Neka legne na stomak, a vi polako pređite čitavo tijelo njim. "Obradite kičmu unutrašnju stranu ruku, unutrašnju stranu butina, stražnjicu.

Prstima dodirujte rubove njenih usana, a onda stavite jedan u usta da ga cucla. Isti je princip sa bradavicama. Polako jezikom kružite okolo, dok ne dođete do centra. Nemojte žuriti. Iako muškarci obožavaju grudi, ako odmah "skočite" na njih, ženema nećete pružiti nikakvo zadovoljstvo. Zato idite postupno i polako.

Masirajte joj stopala, jezikom se igrajte sa njenim pupkom. Ako je škakljiva, nema veze. Malo se nasmijte, to nije strašno. U globalu, nemojte da vas njen nenadani smijeh ibaci iz takta. Neki ljudi su manje škakljivi, a neki ne. Samo polako.

Ljubite je po cijelom tijelu, a ne samo po principu usta na usta i usta na genitalije. Žene vole kada joj se spustite "južnije od pupka", ali nemojte odmah napraviti kamp na tom području. Razgledajte malo i okolinu. Vezivanje i povez preko očiju važi i za žene, ali kod takvih stvari se uvijek morate konsultovati.

Sve ovo će doprinijeti fantastičnom finalu zbog kojeg će vam komšije sprat niže pozavidjeti :)

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: