Ljubav i veze
0

Kako prepoznati zavodnika?

Sarajevo-x.com
Upoznavanje i razgovori koji vodite s muškarcem već na samom početku vašeg poznanstva mogu otkriti da li se radi o klasičnom zavodniku na kakvog je barem jednom u životu naišla svaka žena, tvrdi magazin Askmen.

Postoji nekoliko tipičnih znakova da je muškarac s kojim provodite večer, sami ili u društvu, klasični zavodnik koji pokušava samo jedno- odvući vas što prije u krevet:

1. Želi da što prije ostanete nasamo, ukoliko se nalazite u klubu ili restoranu okruženi prijateljima ili drugim ljudima, zavodnik će vješto pokušavati da vas odvede na neko mjesto gdje će biti sami. To je muškarac koji čeka priliku da kažete da želite nešto pojesti ili da ste umorni da bi vas on odveo na sendvič ili ponudio se da vas odveze kući i tako izbjegao noć u društvu ljudi koji ga sprečavaju u njegovom primarnom cilju- da vas osvoji i odvede u krevet.

  1. Započinje škakljive razgovore, iako se poznajete kratko vrijeme, on priča o bivšim vezama i seksualnim iskustvima s drugim ženama i dotiče se tema kao što je drugačije viđenje seksa u moderno doba. Često se smije i dodiruje vas.

  2. Priča o 'posebnom prijateljstvu', omiljena stvar svakog zavodnika jeste isticanje sebe kao prijatelja kojeg žena može pozvati u bilo koje doba dana (a posebno noći), dok s druge strane izbjegava razgovor o vezivanju. Poziva vas uvijek navečer i pokušava dogovoriti susret u nekoj privatnoj atmosferi.