|

Kako održati romantiku u vezi

Kako održati romantiku u vezi
0
S
Sarajevo-x.com
11.11.2010. u 22:14
1
komentara
0

dijeljenja
Kako održati romantiku u vezi
Ovo pitanje je uobičajeno kod parova koji su u dugoj vezi. Jako je važno održati romantiku i strast kako ne bi jedno drugom postali samo navika. Postoji nekoliko načina da se to postigne.
Razmislite i sjetite se zbog čega ste se zaljubili u svog partnera. Sjetite se stvari koje su vas privukle.

Korisno je da zajedno posjećujete restorane i često izlazite kako bi oživjeli romantiku u vašoj vezi.

Napravite listu stvari koje želite raditi zajedno. Nakon toga odvojite dva dana i ostvarite svoj plan. Ako planirate na neodređeno vrijeme, prestanite to raditi. Vaše planove ostvarite kada vam se ukaže prva prilika za to.

Možda su vam samo potrebne male stvari kao što su zajednički časovi plesa sa vašim partnerom. Na ovaj način oboje možete naučiti nove vještine, a u isto vrijeme i provesti više vremena zajedno.

Činjenica da ste zajedno već dugi niz godina ne mora da znači da trebate prestati davati komplimente jedno drugom. Možete pohvaliti frizuru svog partnera ili komad odjeće koji je kupio. Važno je da se stavite u njegov položaj. To će vam pomoći da napravite ispravne poteze.

Vodite računa o svom izgledu. Vježbajte i oblačite se kako bi bili privlačni svom partneru. U dugim vezama su takve stvari veoma bitne zbog toga što je u današnje vrijeme veoma teško održati funkcionalnu i strastvenu vezu u kojoj su oba partnera zadovoljna.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...