{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako odbiti dečka a očuvati prijateljstvo

S
26.5.2008. u 10:13
0
0
Kako odbiti dečka a očuvati prijateljstvo
0
Kako odbiti dečka a očuvati prijateljstvo
Mnoge djevojke se nađu u neprilici kada moraju odbiti dečka s kojim žele ostati prijtelji. Na Internetu smo za vas pronašli niz savjeta kako da očuvate prijateljstvo sa osobom koja vas ne privlači.
1. Direktan kontakt očima

Potrudite se ostvariti direktan susret očima dok dečku objašnjavate šta želite. U suprotnom, on će pomisliti da nešto krijete od njega, a to vam stvarno ne treba.

2. Ne davati lažne izgovore

Može se desiti da vas dečko pozove van, predloži vam izlazak za vikend. Najbolje bi bilo ostati iskrena, ne davati neuvjerljive izgovore, kao npr. kako morate oprati kosu pa vas to sprečava da izađete. Dečki se u mnogo slučajeva pokažu kao izuzetno pronicljivi i mogu prepoznati kada ih odbijate tako što ih zamajavate. Takvo što ih može samo razljutiti i uništiti vaše prijateljstvo.

3. Biti iskren i poznavati granicu tolernacije

Oko 90% muškaraca zasigurno će vas cijeniti ukoliko budete iskreni prema njima i željet će ostati prijatelji s vama. Povremeno će se desiti da se dečku ne sviđa ono što ste mu rekli i ne prihvata “ne” kao odgovor. Ukoliko se desi nešto slično ovom, prestanite razgovarati i ne podižite slušalicu kad vas zove. Upamtite da je to gubitak za njega, a ne za vas.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: