{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deset stvari koje žene žele od muškaraca

16.7.2014. u 20:42
107
171
Deset stvari koje žene žele od muškaraca
107
Deset stvari koje žene žele od muškaraca
Mnogi će reći da je ženama teško ugoditi, ali to baš i nije tako. Dovoljno je da ih muškarci prije svega poštuju, da se ponašaju zrelo, da su iskreni prema njima te da ih tretiraju kao dame.
Žene vole male znakove pažnje, SMS-ove, pozive, cvijeće, čokoladu, vikende u prirodi i slično. Muškarci ove stvari ne trebaju izostavljati, bez obzira na sve.

Žene vole da što više upoznaju partnera, a žele i osjećaj sigurnosti. Pružite im priliku da vas upoznaju prije nego im pokažete da želite vezu s njima.

Žene žele da ih muškarci tretiraju kao dame, a ne kao osobe koje im nisu ravne. One ne očekuju da im otvarate vrata i plaćate račune, ali to ne znači da ne trebate biti kavaliri. Čak i najsamostalnije žene vole znati da ih neko cijeni, poštuje i voli onakve kakve jesu.

Žene vole razgovarati. To ne znači da traže mišljenje muškaraca ili neko magično rješenje problema od njih. Uglavnom im je potrebno da razgovaraju i na taj način sebi olakšaju, da ih neko sasluša.

Žene očekuju da muškarci nikada ne zaboravljaju važne datume, poput godišnjica. Ako neko to zaboravlja, tu su tehnologija i podsjetnici. Koristite ih kako ne bi bilo problema u vezi.

Žene vole bilo kakve izgovore da se urede, stoga im dajte priliku da zablistaju u punom sjajnu. Važno je i da ne budete nervozni ako ih gledaju drugi muškarci. Sjetite se, ona je ipak samo vaša.

Žene očekuju da muškarci ispunjavaju obećanja i da budu tačni. Uradite sve što ste obećali, a ako dođe do neočekivanih promjena, skupite hrabrosti i što prije im recite.

Do ženskog srca se dolazi lijepim ponašanjem, ljubazošću, iskrenošću, poštivanjem i romantikom. Žene vole i intimne večere i razgovore, što će vam omogućiti da ih bolje upoznate.

Žene vole sport, što ne mora značiti da je to nogomet. Iznenadite ih zanimljivim prijedlogom za rekreaciju.

Žene ne žele da se muškarci odreknu prijatelja i izlazaka. One znaju da je muškarcima potreban prostor, baš kao i ženama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: