{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Četiri vrste igara koje žene igraju u odnosima s muškarcima

26.6.2013. u 12:45
0
45
Četiri vrste igara koje žene igraju u odnosima s muškarcima
0
Četiri vrste igara koje žene igraju u odnosima s muškarcima
Žene često igraju igrice u odnosima s muškarcima kako bi dobile ono što žele i kako bi bile dominantne, a četiri od njih su zasigurno svima poznate.

Igra čekanjaNe postoji žena na ovoj planeti koja nije usavršila igru u kojoj kasni i tako prisiljava muškarca da je beskonačno čeka. Ženama je to zabavno, zbog toga se osjećaju važnim i dominantnim u vezi.


Igra mamcaIgra mamca je uobičajena kod većine žena koje su u dvadesetim ili tridesetim. Žene često pitaju svoje muškarce da li izgledaju gojazno u određenoj haljini, a nijednim odgovorom nisu zadovoljne. Ukoliko muškarac kaže da izgledaju gojazno, to neće donijeti ništa dobro, a ukoliko odgovori "ne", žene će osjećati da njihove partnere jednostavno nije briga.

Igra nedostižne djevojkeOvo je još jedna igra koju svaka žena igra na početku veze, bez obzira na godine. Žena to radi da muškarca "spusti na zemlju", da se osjeti važnom ili da sazna da li je vrijedan njene pažnje.

Igra u kojoj žene glume da ne znaju nešto uraditiVećina žena zna obaviti određene poslove, ali ipak traže od muškaraca da to urade za njih praveći se da ne znaju. To su otprilike igrice kojima se žene služe kako bi od muškaraca dobile ono što žele.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: