Ljubav i veze
0

Budi njena seks mašina!

Sarajevo-x.com
Proučite njene seks igračke i otkrijte tajnu kako da je zadovoljite svaki put. Slijedi 5 lekcija koje možete naučiti od njenih seks igračaka...

Strateški isplanirani dodiri a ne veličina "alata" rasplamsavaju iskru njenog orgazma. Ako stvarno želite da saznate šta je dovodi do ludila, odgovor koji tražite može se sakrivati čak i u njenoj ladici.

Odgađajte malo

Za razliku od porno glumica, većina žena prvo usmjeri igračku na svoj klitoris, penetrirajući tek kada se klimaks počne bližiti. Ono što vi možete uraditi: Vaš penis nije samo stvoren za penetraciju. Milujte njim vanjske usmine i klitoris za vrijeme predigre. Kruženje ovim tačkama užitka, dok postepoeno povećavate pritisak, rasplamsat će njenu strast do vrhunca. Kada prodrete u nju, nastavite sa pokretima koji će je dovesti do orgazma.

Izaberite pravi položaj

Stimulatori G tačke fokusiraju se na spužvasto, osjetljivo područje na gornjem zidu njene vagine, oko 5 centimetara od otvora. Orgazmi G tačke (nasuprto vaginalnim orgazmima) izazvani su planiranim pritiskom, a ne veličinom. Savjet za vas: Da biste vršili pritisak na ovo osjetljivo područje sa svakim prodiranjem, ona treba da leži na leđima sa koljenima na grudnom košu.

Zagrijte je

Sa dvije vibrirajuće latice oblikovane kao par zečijih ušiju, vibrator Rabbit stimuliše obje strane njenog klitorisa. Ono što vi možete uraditi: Nježno stimulirajte klitoris sa svih strana. Na početku koristite svoj kažiprst i prstenjak kako biste trljali strane klitorisa. Nakon što se ovlaži, istovremeno milujte vrh klitorisa sa srednjim prstom što će poslati vašu dragu preko ruba.

Više zaduženja

Igračke sa dvojnim djelovanjem nadražuju njen klitoris i G tačku u isto vrijeme, zapljuskujući je podražajima u ta 2 područja koja aktiviraju orgazam. Savjet za vas: Dobre stvari dolaze u paru. Ako jezikom stimulišete njen klitoris, prstom stimulišite G tačku. Ako ona sjedi na vama, trljajte njen klitoris. G tačka ili klitoris moraju biti stimulirani naizmjenice za vrijeme seksa.

Mjenjajte brzine

Klasični, višebrzinski vibrator pruža joj mogućnost da se fokusira na tačku bogatu nervnim završecima - klitoris, dok ona polako povećava intenzitet. Ono što vi možete uraditi: Malo promjene je uvijek dobro, previše može da upropasti orgazam. Uvijek počnite polako, sa nježnim, širokim maznim pokretima vašeg prsta ili jezika. Lagano se krećite prema klimaksu umjesto da brzinski mjenjate tehnike i intenzitet. Brujite usnama dok joj pružate oralno zadovoljstvo i izazvat ćete isti osjet kao i njena džepna raketa.