Zaborave da su ljudi
0

Bivša seksualna radnica Miranda Kane otkrila najčudnije zahtjeve svojih klijenata

Klix.ba
Svako različito zamišlja izgled seksualnih radnica i upravo zbog toga neki klijenti ne razumiju da naknada po satu ne uključuje set, osvjetljenje, ormar i specijalne efekte kako bi ispunili njihove fantazije.

Bivša seksualna radnica Miranda Kane iz Velike Britanije ispričala je za magazin Metro kakve sve čudne zahtjeve je imala, te koji su joj klijenti najgori jer najčešće zaborave da se ispod šminke krije ljudsko biće.

"Jedan klijent me je nazvao i rekao kako želi da obučem crvenu čipku, usku uniformu od PVC-a, uske čizme na visoku štiklu i kožnu kapljaču. Sve je to rekao u jednom dahu. Rekla sam mu da nema problema i da to sve ponese sa sobom na sastanak. Začudio se što nema to sve", kazala je radnica.

Ističe da bi, kada bi ispunjavala sve fantazije, morala imati ormar veličine Bogote. Među mnogima su i oni vrlo oprezni klijenti koji je svako malo pitaju da li je diskretna, što je veoma nervira.

"Šta mislite? Da na vratima imam natpis 'ku**a' da susjedi vide? Ne bi mi smetalo, ali jedan idiot me je to pitao i pojavio se na mojim vratima obučen kao rabin", kazala je.

Svake sedmice ima mušteriju koji ima sindrom spasitelja. Većinom misle kako seksualne radnice to rade protiv svoje volje i da ih je potrebno spasiti.

"I to upravo onaj koji nam je platio da ga tretiramo kao magarca sat vremena. Na kraju susreta mi pokušaju reći kako je bog napravio velike planove za mene iako sam ja zadovoljna originalnom strategijom - da uzmem novac od glupih muškaraca koji žele da ih jašem kao trkačeg konja", rekla je s osmijehom.

Fanatazije: "Imaš li hrvački prsten?" - Bio je iznenađen što nemam; "Želim da visiš s nekog drvenog štoka" - Nisam osigurana za to; "Možeš li pozvati svoje prijatelje da se smijete mom malom penisu?" Je li to neka epizoda "Prijatelja" za koju trebam znati?; "Možeš li ispustiti gas u moja usta?" - Ne uvijek. "Šta bi radila sa penisom od 33 centimetra?" - Vrati se kada naraste; "Šta bi uradila sa djevicom?" - Objasnila bih joj da je koncept djevičanstva zastarjeo i osmišljen kako bi se kontrolisala ženska seksualnost; "Želim te gledati kroz prozor dok se oblačiš" - oboje bismo mogli biti uhapšeni zbog toga, ti jer si voajer, a je zbog načina na koji izgledam u stezniku; "Nemam novca, ali da li bi željela izaći sa mnom?" - Da vidimo, ne znam ko si, kako izgledaš ili bilo šta o tebi.

Tu su i oni koji se cjenkaju pa pitaju da li je to najbolja cijena koju mogu ponuditi zbog čega imam noćne more. Zbog ove rečenice tog klijenta stavljam na crnu listu.

"Da, da, to je najbolja cijena koju mogu ponuditi jer si nepristojan da uopće pitaš to", rekla je Kane.