{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


9 stvari koje niste znali o momačkoj večeri

S
17.7.2009. u 23:30
0
9
9 stvari koje niste znali o momačkoj večeri
0
9 stvari koje niste znali o momačkoj večeri
Na filmovim smo imali često priliku vidjeti kako izgledaju razuzdane momačke večeri, a kakve stvari se tamo zaista dešavaju otkriva nam poznati magazin za žene Cosmopolitan.
1. Vara mladoženja, ali i njegovi prijatelji
Striptizete koje su plesale na momačkim večerima kažu da mladoženja nije jedini koji vara. Prije će njegovi oženjeni prijatelji prekoračiti liniju.

2. Dolazak neočekivanih gostiju
Najveći mladoženjin strah jeste da će mu tu noć neočekivano na zabavu 'upasti' buduća supruga ili njihova kuma. Ako ste previše zabrinuti da bi se ovako nešto moglo desiti, povedite je sa sobom na party i bit će te bezbrižni.

3. Mladoženja je često zatvorenik
Ako je na zabavu dođe striptizeta, to nije izričito zato što mladoženja to želi. Najvjerovatnije su njegovi prijatelji htjeli da vide striptiz show. Mladoženju 'drže' kao neku vrstu zatvorenika i on samo čeka da sve to prođe.

4. Teorija o dugoj udici
Najbolji način da izbjegnete da vas mladoženja ne prevari na momačkoj večeri, jeste da ga pustiti da s vremena na vrijeme ode van sa prijateljima i provede se. Što više ga pokušavate zadržati u kavezu, to će on više htjeti da pobjegne

5. Ismijavanje mladoženje
Momačko veče ne svodi se samo na dovođenje golih žena, to je također i zezanje mladoženje. Na jednoj zabavi, striptizeta je zavezala mladoženju za stolicu i taman kad je on očekivao da će mu plesati u krilu, ona ga je počela šminkati.

6. Istina o djevojačkoj večeri
Čudno, ali iskustva pojednih organizatora su dokazala da će prije djevojka otići kući sa nekih koga je upoznala na divljoj djevojačkoj večeri, nego što će to uraditi muškarac.

7. Istina o lažima
Da, muškarci često lažu o tome šta se stvarno desilo na zabavi , to je dio zavjeta o šutnji. Laži obično nisu velike, ali u nekim slučajevima mogu biti.

8. Nemoj se miješati
75 posto muškaraca smatra da buduća mladenka ne treba učestvovati planiranju momačke večeri za svoga budućeg bračnog partnera.

9. Sigurnost u dvoje

Sve više parova organizira zajedničke momačke i djevojačke večeri. Carmen Electra i Dave Navarro bili su prvi slavni bračni koji su počeli sa tim trendom 2003. godine

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: