{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trinaest tipova žena koje muškarci trebaju izbjegavati

5.7.2013. u 11:51
2
73
Trinaest tipova žena koje muškarci trebaju izbjegavati
2
Trinaest tipova žena koje muškarci trebaju izbjegavati
Postoje pravila za žene kada je riječ o muškarcima koje trebaju izbjegavati, ali isto tako postoje tipovi žena s kojim muškarci ne bi trebali započinjati vezu, a mi vam donosimo 13 nepoželjnih tipova.

Žene koje žele potpunu kontroluOvakve žene su dominantne i žele pokazati da su superiorna bića. One biraju mjesta za izlazak, biraju filmove, društvo i smatraju da su uvijek upravu, pa se njihovi muškarci pitaju da li uopće postoje.

Žene koje iskorištavaju muškarce zbog novcaŽene koje nikad ne ponude svoj novac, pa čak ni po cijenu svog dostojanstva, tip su koji muškarci trebaju izbjegavati. Ukoliko im se ide u kino, a muškarac nema dovoljno novca, one će radije to odgoditi za neki drugi dan, nego ponuditi svoj novac. Takve žene također često govore muškarcima šta žele imati kako bi im oni to kupili i zaljubljene su u sve materijalne stvari svijeta. Za takve žene su njihova sreća i luksuz najvažniji. Svog muškarca će prvom prilikom zamijeniti bogatijim.

Žene koje se ne odvajaju od svoje najbolje prijateljiceTakve žene uvijek pričaju o svojoj najboljoj prijateljici, koja je uvijek prisutna, u svakoj prilici, tako da ugrožava privatnost para.

Žene koje koriste muškarce da dođu do njihovih prijateljaNisu rijetke situacije u kojim žena koristi muškarca kako bi došla do njegovog prijatelja koji joj se dopada. Taman kad muškarac pomisli da je našao ženu svojih snova i dopusti joj da njena želja postane njegova zapovijed, ona završi u tuđem naručju.

Žene koje se ponašaju poput zvijezdaŽena koja se ponaša poput zvijezde, a svog muškarca tretira kao gubitnika, zasigurno nije dobra partnerica. Takve žene uvijek rade ono što one žele, a muškarci gube svoj identitet i žive u sjeni.

Žene koje se stalno žale na partnereTo su žene koje jednostavno vole mrziti svoje partnere. One se uvijek žale da muškarci sve rade pogrešno. Manu će naći u svemu što muškarac čini i ne cijene njegov trud. Zbog toga muškarci gube samopouzdanje i samopoštovanje.

Žene koje partnere uspoređuju s bivšimMuškarac želi dokazati svojoj partnerici da je sjajan momak, ali postoje žene koje muškarce nikad ne ostavljaju na miru i koje nikad nisu zadovoljne. One često uspoređuju svoje partnere sa bivšim momcima, što je mučno i bolno iskustvo za muškarce.

Ljubomorne ženeTakve žene mrze prijatelje svog partnera od prvog dana i to otvoreno pokazuju. Svaki put kada njen muškarac poželi da se vidi s prijateljima, on je prisiljen lagati ili se ne javljati na pozive, a rezultat toga je pravi pakao.

Opsjednute ženeOvakve žene počinju pokazivati opsjednutost čim primijete žensko ime u mobitelu svog muškarca. One provjeravaju liste poziva i čitaju poruke kako bi se uvjerile da njihov muškarac ne komunicira s drugim ženama. One svoje partnere neće upoznati ni sa svojom najboljom drugaricom, a razlog je opsesija.

Žene koje previše dobro izgledaju, izgled varaMuškarci su presretni kada započnu vezu sa nekom od najljepših djevojaka u njihovom okruženju, ali se često dogodi da ubrzo shvate da ona nije njihov tip. Muškarcu ego neće dopustiti da je se odrekne, dok u isto vrijeme očajno želi otići od nje.

Pretjerano emotivne ženePretjerano emotivne žene pokazuju želju za brakom nakon jednomjesečne veze. Za to vrijeme se par ne može dovoljno upoznati, no pojedine žene misle da znaju najbolje i ne zanima ih šta muškarci misle o tome. One se brzo vežu i doslovno zarobe muškarca, tako da izlaza nema.

FeministiceTakve žene smatraju da su rođene da osnaže, prosvijetle i spase druge žene od šovinista na planeti. One ne propuštaju naglasiti da su muškarci loši i ne poštuju ih, pa čak ni kada se radi o njihovom partneru.

Promiskuitetne ženeNeke žene se hvale time što mogu varati partnera, a da on to ne sazna. Što je još gore, one se ne srame zbog toga, a njihove prijateljice znaju svaki detalj o tome. Ljubav podrazumijeva iskrenost, poštenje i vjernost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: