Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je lijepo, osim ovog KOS-ovca i lopova Ajnadžića. Sklonite djecu od te seoske varalice i sjecikese.
memo seljak masni ulojeni....
Na svakoj vijesti o Ajnadzicu ti si taj koji redovno komentarise.To se zove uhodenje i opsesija!Za tu dijagnozu uzmi nesto za smirenje i depresiju.Boli i boljet ce te uspjeh i napredak ove Opcine uz njega.Do tada sam sebi komentarisi sa drugih profila i lajkaj komentare jer jedino na komentarima smijes i mozes progovoriti uzivo si obicna pickic4!
😂😂koji SBB botovi na ovom članku, prosto za ne povjerovati! 😂😂
@B0SNJACKIpreporod, a kako bi ti nazvao komentatore koji su se registrovali prije par dana i ostavljaju po deset istih komentara u prilog SBB- a? Ako nisu SBB botovi, mozda im bolje pristaje naziv SBB bjesomučnici😊
Sve bi bilo lijepo da nema tog smrada SDA-ovca da zagadjuje vazduh.
Svaka cast,Memo the king 🍀🍀🍀🍀
Vjecito kada pocnem citati komentare se najezim koliko ljudi pokusavaju da pljuju po Ajnadzicu koji je svaki projekat podrzao i time dao doprinos razvoju drustva, te cinjenju ambijenta ugodnijim. Nije mi jasno kako ste tako negativno zadojeni i ne mozete staviti ruku na srce i reci da pored licnog animoziteta prema pojedincu isti radi izuzetno dobro posao opcinskog nacelnika.
Svaka čast ,prelijepo jeee
Lijepo.
Kamo puste srece pa da imamo vise ovih manifestacija al od SDA tesko da mozemo ista i dobit jer je kod njih glavna manifetacija Erdogan i Turska.
Bravo za ideju. Bas super!
Super primjer i drugim gradovima. Svaka cast
Pohvala za ovakva desavanja,i podrska ministru Drljaci!! Samo naprijed,idemo u bolju buducnost 🍀🍀🍀
Bravo za Ministra i SBB.Gradjanima treba vise ovakvih druženja.
Svaka cast na organizaciji, ministre samo naprijed
baška teferić samo nejma nijaaza, doakali mu Srbi rakijom i tamjanom... jah...
Možeš se hukati kad SDA izgradi xD
Puna podrska ministru Drljači za ovakva druženja.
Svaka čast za ideju. Sve pohvale za ministra Drljaču.