lifestyle
0

Veliki povratak Kate Moss

FENA
Reklamnim spotom za mobitele, posrnula manekenka Kate Moss uspjela se, nakon terapije odvikavanja od droga, još prije isteka godine vratiti u punom sjaju.

Stotine hiljada obožavatelja pohrlile su na posebnu Moss-stranicu, koju je uredio koncern Virgin Mobile, kako bi atraktivnu Britanku vidjeli i prije službenog početka nove propagandne kampanje za mobitele.

Server stranice www.KateMossContract.com srušio se i stranica je više sati bila nedostupna. Konačni rezultat - sjajna propaganda za Richarda Bransona, multimilijunaša i osnivača koncerna Virgin.

Branson, kojeg uz Moss veže 18-godišnje prijateljstvo, jedan je od malobrojnih koji su, unatoč skandalu oko kokaina, i dalje čvrsto vjerovali u Kate Moss i njezin povratak. Snažnu potporu u javnosti dali su joj i Elton John kao i njezin bivši dečko Johnny Depp.

Međutim, najvažniji preduvjet za uspješan povratak, Kate Moss morala je odraditi sama: četiri teška tjedna totalnog odvikavanja od droga u jednoj američkoj klinici.

Pete Doherty, glazbenik s kojim je Moss u zadnje vrijeme živjela i s kojim se zajedno drogirala, nije uspio - prekinuo je terapiju nakon samo nekoliko dana.

Propagandni spot za mobitele Virgin Mobilea službeno se počeo emitirati za Božić. Kate Moss u spotu ponovo izgleda svježe, privlačno i zdravo.

Koliko je zaradila za spot ne zna se, ali se šuška da Branson nije bio škrte ruke. Osim toga je preko svojih medijskih veza pomogao da joj se olakša povratak.

Tako se Moss nedavno pojavila kao gost jedne od najgledanijih tv-emisija u Americi "Saturday Night Live", a pripomogli su i utjecajni, tiražni časopisi poput "Voguea" ili "Vanity Faira" u kojem se manekenka ponovo pojavljuje na naslovnoj stranici.