Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa manifestacija
sad ce srbi i hrvati sarajevsku djecu proglasiti vehabijama ! hahahahahhaaha !
trka ko će prije do Dojčlanda
Svaka cast za ovakav događaj i organizaciju ☺ Nadamo se da ce postati tradicija
10-godišnjaci koji su prvi odgovorili žure na rolerijadsku scenu kako bih provjerili Amarovu izjebanu nogu.
super zabava za djecicu i roditelje..
Sve je lijepo i pozitivno, osim ovog vječito namrgođenog KOS-ovca i tender lopova Nedžada Ajnadžića. Sklonite djecu od ovog seoskog prevaranta i sjecikese.
Izadji na izbore i promijeni nesto
Na svakoj vijesti o Ajnadzicu ti si taj koji redovno komentarise.To se zove uhodenje i opsesija!Za tu dijagnozu uzmi nesto za smirenje i depresiju.Boli i boljet ce te uspjeh i napredak ove Opcine uz njega.Do tada sam sebi komentarisi sa drugih profila i lajkaj komentare jer jedino na komentarima smijes i mozes progovoriti uzivo si obicna p1ckica!
Ah, maleni mališani..
Postoje isto i učesnici druge KLIX.ba TROLERIJADE, koja se sasvim slučajno održava danas.