Promo
7

Velika nagradna igra Importanne Centra: Trideset dana igraj, trideset dana dobivaj

Počela je velika nagradna igra Importanne Centra u Sarajevu. Igrajte se i okušajte svoju sreću.

Importanne Centar je odlučio nagraditi vašu lojalnost odličnim nagradama. Posjetite centar i učestvujte u velikoj nagradnoj igri "30 dana igraj, 30 dana dobivaj" i možda baš vi budete dobitnik glavne nagrade u vrijednosti od 2.000 KM.

Uz velikodušnu novčanu nagradu, one najsretnije očekuju i mnogobrojne dnevne nagrade, koje neće nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pravila nagradne igre su jednostvna.

Kupujte u Importanne centru i svoj račun u vrijednosti od 10 KM ili više, zajedno sa nagradnim listićem koji možete pronaći u svim trgovinama i na info pultu, ubacite u nagradnu kutiju ispred info pulta. Bitno je da vaš račun bude zaheftan za pupunjeni nagradni listić.

Vaše račune možete ubacivati u kutiju do 31. augusta, kada počinjemo sa izvlačenjem dnevnih nagrada, sve do 29. septembra. Dan poslije izvlačimo sretnog dobitnika glavne nagrade od 2.000 KM. Dnevne nagrade izvlačiti će se svaki dan u periodu od 12 do 13 sati. Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na društvenim mrežama Importanne Centra.

Obavite odličan shopping u Importanne Centru kako biste došli do super nagrada. "Želimo svima mnogo sreće. Vidimo se u Importanne Centru", poručuju organizatori.