Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se moj dečko požalio da sam previše pokrivena ( kosa mi često prekriva bradavicu na lijevoj sisi ).
...već vidim oglas na pik.ba : - gledam povoljno vaše golo tijelo - dolazim na kućnu adresu - 10 komplimenata 20 KM - 20 komplimenata 30 KM - 30 komplimenata 40 KM - svaki naredni kompliment 2 KM - padanje u nesvijest 100 KM - popust za grupe 20% šifra "pos'o je dobar a para laka"
ja bogami volim
za sve je kriv photoshop i fake djevojke na tv reklamama...
...dobro je...ja već mislio da je za sve kriv tito i komunizam :)
...no, to naravno nije zapreka da se teatralno izljube na ulici pri susretu, i usput nepogrešivo otkriju bar 256854 mane na tijelu "suparnice"...da brigarda muškaraca pohotno "skenira" tu istu "suparnicu" nebi našli, sveskupa i na kraj srca, ni 3 mane...
...nadam se da mi neka turbo feministica neće reći da smo mi muški bez ukusa i da nam je samo da "zaskočimo"...
Bez ukusa smo čim njih ne izaberemo, a na nama je da zaskačemo a na njima da budu zaskočene (između ostalog) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)