promo
82

VatanMed: Još jedno poznato lice poklonilo je povjerenje našoj klinci za transplantaciju kose u Sarajevu

Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a KS, obavio je zahvat transplantacije kose, a sve momente tokom prijema, pripreme zahvata zabilježile su i kamere.

Mirza je tokom cijelog procesa bio izuzetno raspoložen i nasmijan, što vam dovoljno govori o samom tretmanu pacijenata u klinici VatanMed.

Ništa se ne prepušta slučaju i pazi se na svaki detalj kako bi proces transplantacije kose prošao na najbolji mogući način. Mirza je zahvatom riješio problem sa kojim se bezuspješno borio godinama.

Nakon zahvata bio je oduševljen i ostaje da predanim radom za ekipom VatnMed klinike dobije najbolje rezultate zahvata. Podsjetimo, zahvat u sarajevskoj podružnici turske klinike nedavno je radio i poznati crnogorski pjevač Bojan Marović.

Brojni poznati muškarci iz cijelog svijeta odlučili su se svoj problem sa gubitkom kose riješiti na najbolji i najpouzdaniji način. Turske klinike u svijetu su poznate po inovativnim metodama transplantacije kose, a jedna od najboljih na svijetu odnedavno posluje i u Sarajevu gdje se već obavilo na stotine uspješnih zahvata.

Elon Musk, Miralem Pjanić, Wayne Rooney, David Beckham samo su neka od poznatih imena koji su se odlučili za zahvat. No, to ne znači da je on rezerviran samo za bogate i poznate. U klinici VatanMed, zahvat koji se obavlja u svijetu po cijenama od nekoliko tisuća eura možete obaviti za prilično manje novaca. Turska klinika VatanMed posluje u centru Sarajeva, u poslovnom kompleksu Importane Centra, gdje se u fantastičnim uvjetima, uz vrhunske stručnjake i najmodernije metode obavljaju zahvati transplantacije kose. I u našoj klinici, svoj novi i ljepši izgled pronašli su brojni obični građani.

Svi su VatanMed kliniku u Sarajevu napustili sretni i zadovoljni, što najbolje pokazuje i naš skor na Google review stranici, naša je ocjena fantastičnih 4,9!

Najvažnije stvari koje trebate znati, a vezane su za transplantaciju kose:

  • Postupak je potpuno bezbolan

  • Metode su najmodernije na svijetu, a razvili su ih turski stručnjaci koji su u toj sferi ubjedljivo najbolji na svijetu

  • VatanMed stručni tim uvijek je na raspolaganju pacijentima

  • Za najbolji rezultat potrebno je strpljenje, njega i pridržavanje uputa koje dobijete od stručnjaka

  • Postupak se završava za jedan dan

Najpopularnija metoda transplantacije kose je FUE, u klinici u Sarajevu ta je metoda unaprijeđena i u FUE SAPPHIRE, gdje se primjenom takve metodologije dobijaju zaista fantastični rezultati.

Ukoliko imate problem sa manjkom kose ili ćelavošću na određenim dijelovima glave i pokušali ste sve da popravite situaciju, a niste uspjeli obavite besplatne konsultacije ili poziv. Srdačni tim VatanMed klinike u Sarajevu će vam vrlo rado objasniti sve korake i postupke u okviru zahvata.

Podrška klijentima nakon zahvata izuzetno je bitna stvar, rezultati transplantacje kose uveliko zavise od tog perioda. Zato su stručnjaci iz VatanMeda klijentima dostupni 24/7.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja VatanMed tim stoji vam na raspolaganju, dovoljno je da pozovete : +387 61 209 - 700 (Viber i Whatsapp) i saznate sve što je potrebno. Više informacija možete pronaći na web stranici VatanMed klikom ovdje.

Brzo, pouzdano, bezbolno, problem koji vas tišti biće prošlost. Turska klinika u Sarajevu VatanMed u okviru svojih usluga nudi i transplantaciju obrva i brade.