{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Vanzemaljci" predstavili novo Fanta Splash pakovanje

S
26.3.2004. u 14:05
0
0
"Vanzemaljci" predstavili novo Fanta Splash pakovanje
0
"Vanzemaljci" predstavili novo Fanta Splash pakovanje
Misterija o čudnim znakovima ograđenim policijskom trakom koje čuvaju ljudi u crnom je riješena. Naime, radi se o novom Splash pakovanju za sva Fanta osvježavajuća pića.
Fanta u Bosni i Hercegovini na današnjoj je konferenciji predstavila novinarima novo Splash pakovanje, posebno dizajnirano za sva Fanta osvježavajuća pića.

Predstavljanje nove Splash boce započelo je već u srijedu na vrlo zanimljiv način. Kako su likovi vanzemaljaca glavni motiv cjelokupne marketinške kampanje za Fanta osvježavajuća pića, Fanta u Bosni i Hercegovini odlučila je njihove siluete bez ikakvog dodatnog objašnjenja postaviti u tri bh. grada. Tako su se u srijedu rano ujutro istovremeno u centru Sarajeva, Banja Luke i Mostara pojavile siluete koje na prvi pogled podsjećaju na vanzemaljce, a radi se zapravo o obliku nove Splash boce.


Dvoje kostimiranih "vanzemaljaca" bili su glavni likovi i današnje, vrlo zanimljive konferencije za novinare na kojoj je novinarima predstavljena nova Splash boca, koja se ističe jedinstvenim dizajnom na bh. tržištu, a uz atraktivnost pruža i potpunije uživanje u Fanta osvježavajućim pićima. Oblik joj prije svega omogućuje praktičnost prilikom upotrebe, jer suženje pri vrhu boce omogućuje lakše rukovanje i kod većih pakiranja.

Fanta je jedinstveno, gazirano osvježavajuće piće napravljeno od voćne baze koje pruža dobar provod sa prijateljima, bez obzira gdje se nalaziš. Kao takvo, Fanta je piće za tinejdžere i mlade širom svijeta. Trenutno četiri Fanta okusa na tržištu Bosne i Hercegovine su Fanta Orange, Lemon, Exotic i Fananas.

Coca-Cola HBC B-H d.o.o osnovana 1996. godine i već preko 7 godina uspješno izgrađuje i vodi poslovne aktivnosti na cijelom području Bosne i Hercegovine, sa osnovnim ciljem da obezbijedi svojim potrošačima dostupnost svojih proizvoda uz najviši nivo usluga. Danas kompanija Coca-Cola HBC B-H zapošljava preko 340 uposlenika te proizvodi i plasira na naše tržište karbonizirana pića, sokove, vodu, sportska i energetska pića i čaj svjetski poznatih robnih marki u vlasništvu Coca-Cola kompanije (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy, Schweppes, Bonaqua, Burn, Nestea).

The Coca-Cola Company je najveća svjetska kompanija za proizvodnju bezalkoholnih pića. Pored Coca-Cole, najpoznatijeg branda na svijetu, kompanija proizvodi četiri od pet najpoznatijih bezalkoholnih pića kao što su Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, kao i mnoga druga pića, vode, sokove, čajeve, kafe i sportska pića. A putem najvećeg svjetskog sistema distribucije, potrošači u više od 200 zemalja svijeta uživaju u Coca-Cola proizvodima čija cifra prelazi čak jednu milijardu jedinica dnevno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: