Promo
7

Valentinovo u Alta Shopping Centru

Alta Shopping Centar priprema najljepše Valentinovo za sve zaljubljene i one koji to žele biti. Ljubav će se osjetiti na svakom koraku, uz mnoštvo darova i neočekivanih trenutaka. "Bit će to istinska proslava najljepših osjećanja jer u Alti ljubav nije paradajz", poručuju iz Alta Shopping Centra.

U tonu ovog simpatičnog gesla, zabavit će se svi koji na dan Valentinova odluče doći u Altu.

Posjetiocima će na raspolaganju biti čarobno ogledalo pred kojim će moći stvoriti nezaboravne uspomene. Na instant fotografijama zabilježit će se osmjesi, zagrljaji i poneki poljubac. Poljupce će posebno izmamiti Cmok cmok klupica. Malo mjesto ljubavi u Alta Shopping Centru bit će sigurno najdraže mjesto mnogim parovima. Osim Cmok-Cmok klupice i besplatnog instant fotografisanja, 14. februara posjetioce će obradovati i podjela slatkih malih darova.

Zaljubljeni su proteklih dana slali ljubavne poruke namijenjene voljenim osobama na Altinu adresu, a te poruke će na dan Valentinova biti objavljene na velikom Altinom LED displayu. Hoće li neka od poruka biti početak jedne ljubavi ili čak braka, ostaje nam da vidimo.

U svakom slučaju, bit će mnogo iskri jer u Alta Shopping Centru ljubav nije paradajz.