|

Valentinovo – da li je baš svaki poklon isti?

Valentinovo – da li je baš svaki poklon isti?
28
Sponzorirani članak
14.2.2020. u 15:43
0
komentara
28

dijeljenja
Valentinovo – da li je baš svaki poklon isti?
Pažnja je na prvom mjestu, ali budimo iskreni – nije baš svaki poklon isti.
Valentinovo, iako već opće mjesto, ne treba biti izgovor da igrate na sigurno ili kupite prvo što vam dođe pod ruku. Ako ste već riješili da voljenu osobu obradujete i za ovaj Dan zaljubljenih, potrudite se malo više. Parfem i čokolada su uvijek i siguran i dobar izbor, ali ovog 14. februara nadmašite sebe.

Izađite ponovo na prvi sastanakRutina je super, ali nekada se treba prisjetiti kako su izgledali prvi momenti upoznavanja. Da li je to bilo na pauzi između predavanja na fakultetu, u izlasku od kog ste skoro pa odustali ili šetnji psa u parku? Iako sigurno to dobro pamtite, pokušajte se sjetiti što više detalja - tačno vrijeme, mjesto, šta ste nosili. Nađite sličnu odjevnu kombinaciju, zgrabite svoju voljenu osobu za ruku, ponovo proživite trenutak od kog je sve počelo. Oduševljenje neće izostati, a ovaj "drugi" prvi sastanak možda bude i bolji nego prvi.

Podstaknite promjenu na boljeSvog partnera volite sa svim njegovim vrlinama i manama, ali baš zbog toga budite mu podrška da pravi bolje izbore. Ljenjivce natjerajte da odu na cross fit, spavalice probudite rano, spremni za doručak van grada, pušačima ukažite na mogućnost da ako baš ne mogu ostaviti cigarete, probaju sa manje štetnom alternativom, kao što je IQOS. Ovaj uređaj u poređenju sa klasičnom cigaretom, sadrži čak 95 odsto manje štetnih materija, obzirom da zagrijava, a ne sagorijeva duhan, a ritual je skoro isti kao i prije. Ali je promjena ogromna, a vaša voljena osoba biće vam zahvalna što ste je podstakli na promjenu na bolje. Podrška je važna, čak i onda kada niste svjesni da je potrebna.Weekend escapeNije baš velika vjerovatnoća da Valentinovo pada u petak. Ipak se ove godine okolnosti same "namještaju". Koji je omiljeni grad vaše voljene osobe ili postoji mjesto gde baš dugo hoće da ode, a ne stiže? Ovo je vikend za to - spakujte ranac, pojačajte muziku malo jače u autu i krenite na put zbog kojeg će se ovaj Dan zaljubljenih prepričavati dugo. Neka evropska prijestonlica, pješačka tura ili spa vikend dovoljne su da dokažu zašto je iznenađenje najbolji poklon.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.