lifestyle
0

Uspješno završen Magazine Fitness Izazov: Vildana Imamović ostvarila svoj san

Prije nepunih pet mjeseci startao je upravo završeni prvi Magazine Fitness Izazov. Sve je krenulo prijavom kandidatkinja i teškom odlukom uredništva časopisa Magazine i profesionalnih trenera fitness centra Fitness Universe, da odaberu pravu kandidatkinju.

Od desetine prijavljenih izabrana je Medina Brka, koja je nakon samo mjesec dana napustila izazov.

Njenu šansu s osmijehom na licu i velikim zadovoljstvom iskoristila je druga kandidatkinja, Vildana Imamović, koja je opravdala ukazano povjerenje, ali i ostvarila svoj san.

Uz program napornog vježbanja i pravilnog režima prehrane Vildana je izgubila kilograme, smanjila centimetre, ali što je najvažnije, usvajala navike življenja koje joj mogu osigurati trajnu fizičku spremnost i značajno zdraviji način života.

Na njenom putu ka cilju pomogli su Weleda proizvodi koji su kožu učinili elastičnijom, čvršćom i zategnutijom.

Udobnost pri treniranju Vildana je osjetila u kvalitetnim opremama sportske linije Active, domaćeg brenda Alma Ras. A za sami kraj, nagradu za dobre rezultate, dodjelile su modna kuća Mango i kozmetika Avon. U novom broju časopisa Magazine možete pronaći sve detalje i finalne rezultate Fitness Izazova, kao još mnogo zanimljivog sadržaja.