Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija je puna bosanskih konja......vise nema mjesta. Najjace vezivno sredstvo na svijetu je bosanski opanak i becki asfalt!!! To jednom kada se dodirne nemoguce je rastaviti.
@munjaaa tako shto nije najvechi srpski grad. Srpski se opanak lijepi u chikagu
@munjaaa Mozda nekada, ali zahvaljujuci ratu kojega mnoge balije slave bas zbog toga sto nikada svijeta ne bi ni vidjeli, otisnuli su se u svijet i sada samo kupuju auta sa panorama krovom, da ne moraju stajati kad idu Neum na more nego kroz krov gledaju gdje su im nekad kuce bile, u vrletima.
Samo nek ga ne gaje u Hrvackoj, postace autohtoni hrvatsko-bosanski konj
Znaju Austrijancu šta je dobro... i Lipicaneri su bslkanskog porijekla, elegancija visokog nivoa 👍
...ja cam mawo KWAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK :))))) :-* :))
...💋💋💋💋💋 🐦 ❣️ ... ❣️❣️❣️❣️❣️ ❣️❣️
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Juce sam ga jeo,ima u nekom restoranu,bas je ukusan
Kod nas u BiH samo jedno ergela a to je parlament.
Kad procitah naslov, pomisli da je Bakir u nedavnoj posjeti becu napravio dijete...
U prevodu - uzgoj bosanskog brdskog konja svugdje, osim u Bosni. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
otvara se porodiljski centar u beču .. striktno za bosance
Ma to su srpski konji, samo ih oni jos nisu uspjeli osloboditi
http://tinypic.com/view.php?pic=dwfjiw&s=5#.WKQoLDs1-Uk pricajte sta hocete jebe ne vadi lik :D
Cuj pocinje se Dodik uzgajati i u Austriji.
Nisi dobro procitao, radi se o konju a ne o krmku...
Neka sveti duh boziji Allahu blagosilja Bosanskog brdskog konja, i neka blagosilja uzgajivače iz Srbije koji su ozbiljno pristupili selektivnom uzgoju te pasmine konja, blagosiljani nam oni bili, Allahu akber, Allahu akbar. Sveti Allahu, hvala ti.
Bošnjo iz Popisa izbacio i bosanskog brdskog konja, jer mu ugrožava nacionalni identitet.
@thea A ne vole je dvije trecine.....
@thea Takodje, ne nametati narodnost, ne nametati jezik, ne nametati kulturu, ne mjenjati istoriju, ne preskakti zlocine, ......
http://thebosniatimes.ba/clanak/7352 ALIJIN SIN JE UBICA?! Latić: Ako cijeli Grad zna, zašto niko ne smije reći ko je i kako ubio mladića DŽENANA MEMIĆA! A, zar priča o fatalnoj ljepotici sa Ilidže, u koju se zaljubljuje sin iz imućne porodice, koja je svakako na sumnjiv način stekla bogatstvo, a ona ga odbija i izlazi sa drugim momcima, poput ljepuškastog i kuražnog mladića Dženana, koji se ne boji prijetnji ljubomornog nasilnika, ne zaslužuje knjišku obradu?!
ih imamo mi konaj u BiH za izvoza...pune vlade i parlamenti