PROMO
0

US Polo Assn pripremio sniženje čak 60%, bez skrivenih "do"

Ljeto je u punom jeku. Preplanula tijela i odlične odjevne kombinacije učinit će da zablistate u punom sjaju. US Polo Assn u BiH prati ritam ljeta pa je za vas pripremio super ljetni popust i do 60%.

Zablistajte u fantastičnim US Polo Assn ljetnim kombinacijama.

U svojoj kolekciji ovog ljeta US Polo Assn osim klasičnih USPA boja, najupečatljivije nijanse ljubičaste, boje šljive i ružičaste boje utkao je svečanu priču za muškarce kao i za žene.Uzorci čipke i resa koji prate teksture platna i cvjetnih printova pozivaju "ljubitelje USPA" da se oblače živopisnim bojama.

Legendarna polo majica koja čini temelj USPA vraća se u "fit" i "regular" formama koje odgovaraju svakom obliku tijela, te sa cvjetnim uzorcima unutar ovratnika i sa širokim rasponom boja! Bezvremenska polo majica koja je najmoderniji komad ljetne sezone stavka je koju morate imati u ovoj sezoni i dolazi u bojama pogodnim za svaki stil.

Prepoznatljiva zvijezda "casual" stila, USPA Traper Kolekcija odražava svoje izazovne linije na suknjama, prslucima, kratkim hlačama i haljinama, uz hlače I košulje s nijansama, minimalne vezove i alternativne oblike.

Svjesni svoje odgovornosti prema prirodi US Polo Assn brend je svoju novu kolekciju napravio koristeći manje vode, sirovina i energije. #USPALife kolekcija je dostupna u njihovim poslovnicama kao i na njihovom webshop-u www.mojbrend.ba.

Ljetni dani biće još ljepši ukoliko iskorisitte popuste do čak 60% U.S. Polo Assn. Njihova prodajna mjesta potražite u Sarajevu (Sarajevo City Centar, BBI Centar) i Banjoj Luci (Delta Planet Banja Luka, Mercator Shopping Centar).

Više informacija pronađite na Facebook stranici US POLO Bosnia.