Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP uvlacenju NDH-pojmova u bh.jezike! "utrka" je pojam koji se nikada nije koristio u BIH. Dakle, TRKA, nema ono "u" ispred! Nadalje, ne kaze se "zenska trka", vec trka zena. Hajmo se malo potruditi i ukljuciti sopstvene mozdane vijuge, a ne pisati ono sto je naruceno jezikom polupismenih
pa nemaš ti poturice svoj jezik da možeš birati.
pa hrvatski jezik i jeste bh jezik. odakle tebi pravo da nekome spočitavaš koje će termine koristiti u svom izražavanju i pisanju u bosni. osim toga odakle ti logika nekoga nazivati polupismenim jer se ne slažeš sa terminima koje taj neko koristi. bilo bi uistinu dobro da uključiš mozgovne vijuge kad nešto govoriš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Je li ono večeras onaj dečko ima koncert na Koševu ,nešto mu ne ide vrijeme na ruku.
...ma jok ,pomjeren za nedelju,a trebao je jučer ,koliko sam u toku.
E da mu hoce niko ne doci,a sto jest jest uvijek je uredan i sredjen...
malisani preslatki :)
Nijedna sto protrca nema nikakvu koordinaciju pokreta.
dame ?
gledaj nindze na 21. slici, ko majkl dudikof
Slika br.16 ispuhao jadan i čunj od trkačica😂
Trcala bih i ja dan i noć da radim u Dm-u
Jedinstvena prilika da budes dama :D
Biljana Cvijanović je sve i jednu rekreativnu utrku u BiH uzela. Pa ako si velika atletičarka, daj da te na pravoj stazi vidimo.
Šta znači malo kiše, Čim su dame skontale da je u pitanju trka mokrih majica, odmah se broj utrostručio LOL
Kakve su dame nekada šetale Sarajevom, ovo sada isto iz horor filmova. Valjda se naselilo svega i svačega i od nekada lijepe nacije sada sve nekakvi gabori (čast izuzecima).
Fakat teska srca priznajem da imas pravo. Lucia Kimani prva treba trke.
Da mi je samo znati kakav je ovo fol trcanja u kabanicama
Ah dama i rugoba
Hebe mi se
tzv. sisotres
Kod nas auta idu plavom trakom a trkači srednjom trakom! Zemljo otvori se!