lifestyle
27

Upoznajte novih pet finalistica za takmičenje Miss Earth BiH

Klix.ba
Finalni predizbor za Miss Earth BiH održan je u sali hotela Bosna u Banjoj Luci u petak, 20. marta 2015. godine.

Stručnom žiriju se u tri izlaza predstavilo deset djevojaka u odjevnim kombinacijama butika Anastasija, u kupaćim kostimima Nancy beachwear, te u večernjim haljinama Svjetlane Vuković-Cece.

Vanja Kovačević, Tijana Pećanac, Suzana Tripunović, Ljupka Ćelić i Merima Fejzić su djevojke koje će se u aprilu pridružiti ostalim finalisticama i boriti se za titulu najljepše djevojke planete Zemlje za BiH. Noć je uljepšala i aktuelna Miss Earth BiH Bogdana Trifković, a za dobro raspoloženje pobrinuli su se plesni studio Faraon, pjevačica Tamara Filipović i pjevač Davor Jovanović.

Naredno okupljanje svih finalistica je na ''Beauty weekendu'', a direkcija je bila tajnovita kada je u pitanju lokacija manifestacije, te su istakli da spremaju veliko iznenađenje.

U aprilu počinje nacionalni izbor sa ocjenjivačkim susretima za Miss fotogeničnosti i Kraljicu talk showa. Svih 12 finalistica koje su izborile superfinale na dosadašnjim predizborima očekuje i snimanje zvaničnih set kartica ispred kamere Davida Caponea, zvaničnog fotografa Miss Earth BiH 2015.

Uz fotografije će biti snimljen i video u produkciji Banjalučke produkcijske kuće Mania za potrebe online izbora za Miss interneta za Miss Earth BiH 2015.