Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amrica sve sto dotakne unovci
Edin Dzeko kao i supruga Amra su napravili toliko dobrotvornih i humanitarnih akcija tako da jedino sto preostaje da se kaze je "HVALA" i svaka cast...a ujedno ovo je i dobra reklama za nasu ljepoticu rijeku UNU kao i cijelu BiH.
Nekad kosa , a sada dijete ambasador Zelite nas praviti tolikim idiotima da pljescemo na svaku glupost vasu. Zaboravite .
Jel Dzekina una?
kakvo preseravanjeee fuj
kakvo preseravanje.. masa Una Nere.. itd.. eto ona ispala iz zlatne.... pa ambasadorica.. cisto pres....
beba ista de rosi da i njemu nije dala na poluvremenu
Preseravanje...
Mala liči na Iniestu
a zasto Amra nije Dzeko ?
Vala mi vise idete na ku... s ovim. Una ovo Amra ono Edin ovako, kao to su neke licnosti. Ma mars vise
Preseravanje
Joj koliko ima djece sa istim imenom, al' nek je Dzekina mala ambasador..
Malo baca na Ibricica
pročitaš komentare i shontaš mentalitet Bosanca ljubomoran, ne prašta uspjeh, od svega napravi vic, ne zna dalje od popularnih ličnosti osim nabrojati par fudbalera, ocrnio bi ženu drugoga, a u isto vrijeme sanja da je ima...
dusa draga. crknite hejteri :P