Promo
27

Ulla Popken - Moda za punije, koja ženstvenost naglašava na najljepši način

Ulla Popken - Moda za punije, koja ženstvenost naglašava na najljepši način, donosi sjajnu novu kolekciju za jesen i zimu 2020/21 sa mnogo raznovrsnih kaputa i jakni među kojima će svako pronaći nešto za sebe.

Kompletan asortiman je, kao i uvijek, prilagođen plus size figuri za što je Ulla Popken specijalizirana i po čemu je poznata i cijenjena, što je čini omiljenom shopping destinacijom za modernu ženu koja voli svoje obline i vjeruje da ljepota ne poznaje veličinu.

Posebnu pažnju privlači Selection asortiman koji odiše otmjenošću i nježnim tonovima sa zelenim, žutim i crnim nijansama, dok je Pure asortiman poznat po tome što se radi isključivo od organskog pamuka, a trenutno prevladavaju oker, žuta, bordo, kao i teget plava boja.

Gina Laura je poseban brend unutar Popken grupacije ispunjen nježnim bojama roze i plave sa modelima koji su strukirani i naglašavaju liniju. U ponudi je također sport kolekcija, donji veš i mnogi dodaci, kako bi upotpunili sve svoje odjevne kombinacije.

Uz modni brand za dame, Ulla Popken, u poslovnici u Importanne Centru, u Sarajevu, možete pronaći i modu za krupnije muškarce pod znakom JP1880, tako da je potraga za brojevima +42 za žene i većih muških veličina do 7XL postala mnogo lakša i zabavnija za sve one koji žele lijepo izgledati bez obzira na svoje proporcije.

Provjerite zašto se njemački tvorci branda iznimno ponose ponudom i kvalitetom Ulla Popken odjeće u dvije izvrsno opremljene prodavnice u Importanne Centru (1. sprat) i BBI Centru (3. sprat) u Sarajevu ili jednostavno komad u koji ste se zaljubili naručite putem online trgovine na www.ullapopken-bih.ba.

Također, pratite i njihovu Facebook stranicu kako bi ostali u toku sa svim novostima i aktuelnim kolekcijama.