Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt ovo odo cistit snjeg
koje staze ze bicikliste, onih 10 metara izmedju otoke i dolac malte... vozaci su obicna stoka koja ne misli ni na koga osim na sebe, pa bolan vi prednost odredujete po tome ko vozi bmwa ili audija a ne po desnoj strani i sta onda treba neko ko je na 2 tocka traziti tu... ne postujete u saobracaju nikoga osim audije q7 i bmw sa kockastom glavom
Gdje me nadzoste ,ja sam bas taj ucesnik u saobracaju svakodnevno bas u Berlinu i bas moja opstina Mitte bas su pokazali table zute.
Dzaba nasim biciklistima staza za bicikliste kad voze glavnom saobracajnicom . Pitanje je ko bi tu bio kriv da im se sta desi, a ko bi gore prosao zna se.
odok se kaze ne odo
neka malo pogledaju u holandjane....oni su primjer kako skladno funkcionise gradski saobracaj i biciklisti !
@emir Da ne moram cistiti ovaj snijeg ubio bi se od dosade.... :D
sabani
Ma biciklisti su noćna mora i za aute i za pješake
I ja bi im se pridruzio ali ne mogu se na biciklu sexat na -10 \'C