Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mrš
Hocu ja hocu ja :))))
Ja mislim na tebe :)
Dosadjujem se ja tako jutros i ukucam "just say yes" u svemoguci, sveznajuci Google, i ne lezi vraze, iskoci jos jedan Huffingon Post clanak. http://www.huffingtonpost.com/stephanie-harper/discovering-the-just-say-yes-approach-to-daily-living_b_6011338.html Ili je nekome iz redakcije kliksa Arianna Huffington tetka ili im jos niko nije javio da ima drugih izvora informacija na internetu. Americki narod je godinama izlozen ovoj mentalnoj kontaminaciji i oni su ocvrsli, navikli se na sve to, a neki pametniji stekli i imunitet. Izlaganje osjetljivog, napacenog bosanskog naroda ovakvim tekstovima i "filozofijama" je krajnje nehumano.
Jest, samo je bitno kome kažete DA i u kakvoj je on/ona financijskog situaciji :D
Shut up bre! :) Nekad je bolje ne izgovoriti nista.
možda u nekoj drugoj zemlji na nekom drugom kontinentu .... a ovdje ahahahahahaha kažeš " DA " , postaneš žirant i onda kažeš " da " štriku i prvom debljem drvetu :))))
Hos se udat za mene? Da Hos se kurvat s komsijom prvi dan braka? Da Hos 'te prebijem sad? Da Pa ne zvuci lose ovo mogu vam rec...
DA,DA,DA,DA mi bog da 1mil evrica
Neko gledao film Yes Man :D
To onaj što je bio No Man pa postao Yes Man :D
Al' uzeli su ga na foru bogam :D
NE!!!:))))))
Ne 😉......ćeram po svom...😂
Dakle da kažem DA drogama?!? Ccccccccc :)
Ma ne treba ništa reći, samo uživaj :D
Ima logike.
nemoj reći da ćeš mi reći da ako budem tražio od tebe///
@Čezvik, jersi li ti malouman, a uz to i maloljetan, pa ne razmiješ napisani tekst?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)