na adresi Čobanija 1
148

U Sarajevu otvorena nova "Mlinar" pekara

Sarajevo je od danas bogatije za još jednu najljepšu pekarsku priču.

Mlinar pekara otvorila je svoja vrata na poznatoj Sarajevskoj adresi Čobanija 1, ili još poznatijem uglu "Dva ribara", gdje će sigurno biti nezaobilazni kutak za sve posjetioce.

Današnjim otvorenjem domaća kompanija MD Family d.o.o. ponudila je našem gradu još jedno mjesto za kratki predah i uživanje u vrhunskim okusima širokog asortimana pekarskih delicija certificiranih oznakom Halal kvalitete.

"Ono na što je naša kompanija najponosnija jeste da smo mi jedna mala porodica, kako naša kompanija i nosi u svom nazivu, te je to recept zbog kojeg se naša porodica svakim danom širi. Novootvoreni ambijent, neodoljivi mirisi i ljubazno osoblje učinit će da se i vi osjećate kao kod kuće, a mi sa radošću očekujemo naše vjerne, ali i nove mlinarovce", saopštili su iz kompanije MD Family d.o.o..

Domaći franšizni lanac konstantno osluškuje potrebe i želje kupaca i u skladu s tim trude se da "Mlinar" proizvodi budu dostupni što većem broju građana u Bosni i Hercegovini.

"Ponosni smo što se najljepša pekarska priča širi i dalje, te što tradiciju prenosimo na sve generacije sretnih kupaca", poručili su iz kompanije, a danas je Mlinar pripremio i gratis kafu za sve svoje posjetioce.