Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cujem da ste papanski zagradili stajaliste nextbikea, cestitam, samo seljacki i sarajevski bahato
Nek se ždere...
ima li krmetine
NARGILAAAA
Kad bude bilo carskog docu
koliko hejtera ccc. pa ugušit ćete se u mržnji, jadni... dođu papci da komentarišu samo hejt da bace bez obzira što nemaju nikad nikakvog argumenta za bilo šta, nego eto, samo da ispolje mržnju i ličnu frustraciju zbog nezadovoljstva vlastitim životom. komentari na bilo koji članak na klixu izgledaju kao izlog psihijatrijskih slučajeva i duševnih oboljenja. šta vam je?? jel moguće da ste toliki debili?
@Righteous tacno
Ne postoji nikakav trg "alije iZmetbegovica" u Sarajevu jer IZDAJNICI KOJI SU RADILI ZA NEPRIJATELJE BOSNE NE ZASLUZUJU da se po njiva zove trg, moze samo javni WC i slicno.
Jos vam na watermarku na slikama stoji da se festival zove "StreEAT Food Festival" i vi ste opet uspjeli da pogresno navedete ime.
Ima li đabe da se jede