Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Menscini da je Dino L. na čelu kolone. Bravo Dino :)
U Tuzli već godinama pokušavaju napraviti Centar za autizam, ne ide. U Sarajevu smislili novi naziv EDUS, ne ide. Odjednom ogroman broj djece u autističnom spektru, a zašto??? I pitanje svih pitanja: "Da li su osobe u autističnom spektru povlaštene u odnosu na druge skupine?"
Obzirom da postoji udruženje osoba sa Dawn sy, Duga, Sumero, Altruista, CP, i brojna druga...
Jesu li pitali te roditelje cija su djeca postali autisticni nakon druge ili trece godine sta oni misle sta je razlog? Zasto sasvim normalno dijete postaje autisticno,odjednom?
A da pitamo takve pametnice kao ti zasto nakon toliko godina opet imamo epidemije morbila po svijetu? Iskreno se nadam da neces doci u tu situacinu da zbog bolesti moradnes preispitati te svoje youtube teorije.
Nikad nisam vjerovao u ove nake simbolizme i obilježavanja. Preferiram materijalni svijet.