Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelim nikoga kritikovati, cure su može biti imale ideju da na neki način urade dobru stvar, ali tu smo i upravo ovo oslikava naše stanje. Secondhand, buvljaci, benzinske pupme svaki deset metara to smo mi. Zašto se zavaravati da smo mi neki evropski narod. Za nas je i Albanija postala pojam. Prljavština svuda oko nas a fukarluk i oko nas i u nama. ŽALOSNO
pik uživo
Onaj osjecaj kad zivis u banana drzavi u kojoj je vijest "buvljak bez novca" objavljen u rubrici "zanimljivosti"...
Imal kakav prsten za lonce zita da kupim? Da vratim kuci u ratu "besplatno razmjenjena materijalna ali i nematerijalna sredstva". Djeco draga... znam ja da ste vi glupi i nepismeni i da ste to vidjeli negdje na instaguzici, pa ste si umislili kako je to cool i anti- neki kapito-konzumo-zlj klinac... Ali jel vi znate da oko vas zive ljudi koji su tako "razmjenjivali materijalno i nematerijalno" iz kuce ne bi li prezivjeli jos koji dan i da je ta vasa igrarija malo neukusna?
Ono... mogli ste komotno organizovati i igraonicu rata za najmladje. Sve s koncentracionim logorima i kopanjem jama za masovne grobnice.
Razmijenimo cipele za patike.OK.To je materijalno.A nematerijalna sredstva?Ja tebi dvije-tri poslovice ti meni jednu pjesmicu odrecituješ ili....ispričamo po tri vica o Bosancima.
ih ja joj nudim pet potkosulja za onaj vuneni ohabani dzemper a ona kaze malo joj to. hoce vise.....
@ModestyBlaise ja us'o i rek'o imam cobainov cardigan....sta dajete? hjebo te on , rekose oni.