Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za borca koji je branio Bosnu, koji nije imo kad je umro 1000 maraka Islamska Zajednica nije htjela da ga pokopa a za gluposti se ima,..
Ovo nisu gluposti i ne finansira IZ nego UAE, procitaj malo bolje pa onda komentarisi.
bravo. nije bitno ko finansira. bitno je da se mora kredit dići da ukopaš čovjeka
Gladnih, sirotih i bolesnih na svakom koraku- ZAŠTO SE NJIMA NE POMOGNE. Vjera mi je islam, ponosim se tim ali NE VIDIM razloga za ovako nešto, cirkus. Ko ce se vjenčat uradiće to i bez ovoga. Za vrijeme iskrenih muslimana nije bilo gladnog čovjeka u kraju. Pameti gdje si nestala???
Ti da si musliman koji klanja 5 vakta ne bi tako pisao... i znao bi da se pomaže na svakom koraku.
Kad vec tako volis dersit da ti nesta kazem Ovde nema nista lose i covjek ima slobodu volje on moze to organizivat javno moze tajno moze kako mu je volja za siromahe se vazda izdvaja hvala Bogu a Allah neće promijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promijeni samog sebe ja ne znam koliki si ti vjernik nit mogu znat nit zelim jer to Allah sami zna ako mislis da je ovaj događaj sramota prešuti "Onaj ko sakrije neciju sramotu Allah ce njegovu sramotu na Sudnjem danu skrit"
Neko se krstio zbog sahovnice a neko pustio bradu i pokrio zenu zbog 300eura. U basci božiji svega.
čitam komentare i ne miogu da vjerujem da u ovom dijelu svijete žive ovakvi ljudi, ja pripadam ovoj vjeri i ovom narodu, ali ne mogu da shvatim zašto je ovo vijest, čemu ove reklame, nagrade, jedan od temelja islama je skromnost i umjerenost u svemu, jel nas ovom uče lopovi iz IZ BiH, to nije moj pravac, i ne ne može biti kao njihov
Prvo vjencanje, pa masovno sunecenje, pa masovno pranje mozga incestnim potomcima pa masovno ne svatanje i mrznja prema svemu drugacijem, pa masovno samodetoniranje, pa masovno dzenaza, sve pod pokroviteljstvom jednako u mozak sjebane saudije. Samo nek je veselo
Moze li IZ ista samostalno da odradi? Zasto uvjek u saradnji sa arapima, turcima itd?
IZ u suradnji sa arapskim lopovima, peru pare na ovaj način, IZ je leglo lopovluka, korumpiranosti, javašluka, pohlepe i svega onoga suprotnog što propagiraju, tolika sredstav imaju , a vječito traže, prose, kukaju, vjerski objekti ( izuzev nacionalnih spomenika ), mezarja ....sve je u stanju koje nije ni približno onom koliko ovaj jadni i prevareni narod daje i otima mu se od velikana IZ,
Kakav papanluk. Postoje li uopste u IVZ u Sarajevu napredne osobe gradjanske proveniencije ili se sve svelo na ove seoske djiparose-dzipdjije koji su se polahko ali sigurno, razmilili i umnozili i po mahalskim Dzamijama. Zato su i prazne jer sarajevska djeca niti mogu niti zele slusati njihovo nazadno palamudjenje. Cuj kolektivno vjencanje? Hoce li biti i kolektivno je*avanje. Kolektivno-zajednicko.
euro fly 1 Nisu džamije prazne hvala Bogu. Zaviri u koju pa češ vidjeti. A šta si ti našao negativno u kolektivnom vjenčanju, molim te?? Baš bih volio da čujem šta li je u tom tvom mozgu. Džamije i jesu pune najviše Sarajevske djece samo što se ti još uvijek krećeš po kafanama misleći da je to još uvijek fora. Bog ti pomogo. Pozz
@AhmedRizo1 Nazalost dzamije su pune a ljudi se spremaju da nasele Mars.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
insallah
MasAllah svaka cast a gdje je bilo ovo kad sam ja htio da se zenim prosle godine? Zalosno je samo sto je to vec za odabrane porodice i za njihovu djecu, unucad sad da nazoves rekli bi ti popunjeno je sve... evo ja bih pristao 500 Km da mi date zbog prosle godine a ostalo vam halalim... :D
Trebali ste staviti samo da je vjersko vjencanje a ne serijatsko jer odmah se pale pamecu obdareni pojedinci
Eto još 120 kupljenih SDA glasača...
Koja diskriminacija , šta je sa ovim koji su se vjenčali nekad prije....
Ovi komentari pokazuju kakvi ste i dokle ste stigli, ko vam sapuce i ko vas je uzjahao. Zapitajte se zasto vam je tako kako jeste.
a svaka druga mlada ko sito šuplja, ali šerijatski 😉😂
Furdo zaostala. U Afganistan, pa pravite te srednjovjekovna sranja. Svi naprijed, muslimani opet nazad. Šta je sje...o sa tim narodom?????
Debilu jedan kolektivno vjenčanje
Koji si ti retard i moroncina. Pravo ono kopile, ne znas ni ko te pravio a ni ko te okotio. Moroncino, vjersko vjencanje (u crkvi, sinagogi, dzamiji...) je dozvoljeno u svim drzavama svijeta i njihovim zakonima, pa tako i u BiH. Ali ti si kopile pa to ne znas jer te nije imao ko nauciti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)