Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje stavit novčanik ako si nag he he
Ovdje se nista i ne placa.. i hvala im je dosta
Ne treba traziti dlaku u jajetu!
da li je bar hrana HALAL?
Fuj stvarno... "Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni."
poremećeni umovi, ali eto i to bi čovjek prihvatio, ali zašto je onda tim umobolnicima i pederima neprihvatljivo pušenje na javnom jestu ako nikome to ne smeta, iskreno nisam pušač ali zašto je tolika pomama da se zakon donese, a istovremeno nam se ovakve stvari guraju pod nos
blago tebi kad ti je Pariz pod nosom. i kako si povezao pushenje na javnom mjestu sa restoranom koji nije na javnom mjestu?
evo ov je taj zapad o koji vi sanjate
Zabrana nosenja burki ,otvoren nudisticki restoran koji apsurd ha ha
kad budu teroristi trchali goli, javi se.
Sta ako neko ima zaraznu, polnu ili koznu bolest, infekciju, iscjedke, sta sa otpalim dlakama, sta ako je neko neopran, sta ako neko ne moze da kontrolise besiku, da lli hemijski ciste i dezinficiraju stolice nakon upotrebe... Ko fol avangarda. U svakom slucaju nek im je prijatno, mogu i da polizu jedni drugima za dezert.
inache, opshte poznata prevencija od kozhnih bolesti je da se obuchesh od glave do pete.
sve radimo kako bi oponasali zivotinje, gadovi..
hahaha, a za pedere kazhu "nije prirodno" . Evo, ovo je prirodno, sva zhivina u prirodi jede gola
nadam se da su sve stolice za jednokratnu upotrebu
Sta mislite, da li bi ovo uspjelo kod nas? Mislim da bi, samo smo mi previse kruti za ovo. Sramota je biti lopov, ukrasti, prevariti nekog...nije sramota biti go 😁
Kad od fursata i obijesti više ne znaš šta bi od sebe i kud' bi, skini gaće i hodaj.
Rijetko ovo govorim, ali stvarno tobe jarabi!
tbjrb
Kako covjek moze jesti go bez odjece..Bas je odvratno..Jel se to vracamo kameno doba evropljani...Zivotinje vam smiju:-))
Znaci, gologuzi se mjenjaju na jednoj te istoj stolici. Grozno!
Prelazni ili ne nije higijenski ovako. Sorry @kraftwerk :)
@kraftwerk, Naravno da sam bila, nije mi nepoznato ovo o cemu pises. Ali, ja i dalje stojim pri tome da je ovo nehigijenski. Za sarajevske ascinice ne znam kakve su, nisam iz tog grada a davno sam bila dva puta u posjeti rodbini.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
onda ljudi s pravom mogu reći da im hrana ide na ku.ac