Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompjuteri i nezainteresiranost roditelja.
Krmetina ti je to, kakvi kompjuteri, ko se to jos od kompjutera ugojio matereti ?
Oko svake skole ima bar jedan fast fud i jos zaliju gaziranim sokom i eto kila
Osnovcima niko ne sme da preti, niti da ih bije !!!
Fizičke aktivnosti malo više, ganje, žmure itd.
može li se od janjetine sa ražnja pretilisati?
Ove mladje generacije sve nize rastom a sve guzatije, samo se po frizurama razlikuju. Jadna drzava koja na njima ostaje.
Nije zahvalno mjeriti malu djecu u raznim fazama razvoja, treba mjeriti one u srednjoškolskoj dobi koji su već izrasli, a ne dijete koje ima 10-11 godina, visoko 130cm sa 40kg pa ispadne debelo, a dogodine na istu kilažu ima 150cm visine.
Pa gledaj kod gospodje podbradka! Ala ga je uzgojila a daje savjete! Prvo pred ogledalo stani pa onda reci nesto
imas ti ogledalo?
Kad ne jedu nista drugo od pita i graha to povrca nije vidjelo nikad cuo za karfiol sparogu brokole ili patlidjan
Ugledali se na ravnateljicu hahahaha
@ _Thranduil_ vidim da nikad nisi cuo za sagorijevanje kalorija i na koji nacin se to postize.Ovisno je od tipa fizicke aktivnosti.Znanje ti je za 0, ili koka mozak, grubo receno.
Je li u Mostarskim skolama 35 djece pretilo (prijetilo) drugoj djeci?Po naslovu bi bilo tako. Znam da se je mislilo na pretilnost-predebele djece.Razlog je najvazniji.Hrana i malo pokretanja djece u skoli i kod kuce su sigurni razlozi.Bolest cemo zaobici.
Moze li mi iko prevesti ovu rjec: "pretilo" . Posteno da kazem nikad je u zivotu nisam cuo a vjerujte mi da sam diplomirao na univerzitetu i ima 70 godina.
Vrati se ti na onaj svijet
A sve se nema
Pa baš ta jeftina hrana goji. Kvalitetna hrana je skupa.
Što roditelj može upropastit dijete, to ne može niko