Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim stigla uplata in engleske ambasade
sad ce biti: de kad budes skido shupak daj ga meni!
bravo
Taman da ga i u stare dane primis.
Ima i kod nas mjesto za takve osobe, zove se gradska deponija.
Pored sve mrznje od strane heteroseksualnih konzervativaca ovako nesto se namece kao neophodno.
zato se Ana Brnabic i ne sekira ..ma ja..
To je ono što kažu: Ostario, a pameti nije došao!
Koji Zombiji.
Za pripadnike LGBT? Šta sam ja onda pripadnik heteroseksualaca? Ne gumo nepismenih novinara. Sutra će trabunjati o lošem statusu osoba LGBT orijentacije, a i sami tome doprinose.
Svakako treba dom za ove ljude. Da se liječe.
"Finansiran javnim novcem" Majku vam bolesnu. Ne ide se u starački dom da se seksa, tako da ne vidim uopšte svrhu.
Ovih posljednih par godina Spanija je zemlja u EU sa najvisim procentom nezaposlenosti mladih. Umjesto da vlada finansira projekte za mlade i patente, oni uzimaju od naroda da bi pravili nesto skroz bespotrebno.
Ali kad malo bolje skontam, nemam ja njih sta kritikovati. Samo FBiH daje godisnje vise od 2.5 milijarde KM za svoje uposlenike. A ovdje je samo malo potrebno da se u prave svrhe finansira kako bi se pocelo napredovati .
dobro su dogurali do starosti
To se rješava za 2 km po komadu.