Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala neka žena sina, jedne godine on se oženi i dovede snahu u kucu. Prvo jutro piju snaha i svekrva kafu, i svekrva kaže: -Da ti kažem odmah na pocetku - ja ti tako ujutru ustanem, sjednem da pijem kafu i ako zakacim karanfil na lijevo uho, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je karanfil na desnom uhu, dobra sam. -A ja ti ujutru ustanem - nastavi snaha - istuširam se, drmnem dvije-tri rakije, i j*be se meni na kojoj ti je strani karanfil !
Ako ja zarađujem kao i on, stvarno ne vidim problem u tome da mi nekad priskoči u pomoć. Ok, neću ga tjerati da pere suđe i kuha, ali brate da usisa, skloni stvari.. to svako može. Samo je ovim našim seljačinama to pravo čudno i papučarski, zato i žene hanume sa 0 dana radnog staža. Zaposlena žena ne može fizički stići sve to.. radni dan+ručak+kuća cakum pakum+ličiti na nešto
muskarac koji nije u stanju usisati, obrisati prasinu i sl, kako bi pomogao svojoj zeni nije ni m od muskarca, to su sirovine krkanske
Ustanes rano, skuhas grah i briga te :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskusna maserka vrsi usluge relax masaže za vas kanton sarajevo informacije na https://www.facebook.com/antistresmasaza
Ne znam, ali dobro znam u kojoj ne obavljaju :)
treba pomoci zeni u svim kucanskim poslovima ali pomoci... a ne da bude to moj poso!!! a da ja pravim rucak djeci a ona na sofi p....cku da drpa...e nece da ide!!!?
Ja uvijek pomažem kad ona usisava.......podignem noge, da ne smetam 😉
U mojoj maloj državi. :)))
Ima li išta slađe ..smješnije...trapavije ...a bogami i sexy ..kad muškarac ..''pomaže''meni je to ..neprocjenjivo...:)))))
Zar se u muski kucanski posao ne broji gledanje tv i sex
pa sve ovisi koliko ima posla, kakve su osobe u pitanju, jesu li bez djece, s jednim djetetom, više djece, koliko su uredni i čisti, jesu li gurmani ili im je bitno samo nešto pojesti. ovo sve ovisi o jako puno uvjeta i ne može se generalizirati, nije isto jel Bosanac čuva 5- tero djece i sprema kuću ili Slovenac bez djece dođe s posla i ubaci pizzu u pećnicu i eto on napravio ručak i upali punu mašini za veš, i eto on pomaže u kući...
slazem se da trebaju pomoci, a ne samo sjediti ko tuke i zahebavati, samo meni nema teorije da ce ista raditi, nemam ja zivaca popravljati njegov traljavo odrađeni posao, ja opcenito ne dam drugima da ciste jer stalno mislim da nije dobro odrađen ... iako ima muskaraca koji su jako uredni, samo takvi su rijetki
E od mene ne mozes bolje oprati 1000% Ja sam opsjednuta posuđem :))
Djevica u horoskopu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Njihova je vazda zadnja u kući-da,draga
OO pa đes ti?? Eo,vala beze kod tebe?? Vidim ja nea te,što si promijenio nick?
Hvala što si se javio,imaš i ti pozdrav od mene ;)
114 minuta Slovenci trose dnevno na kucanske poslove pa to su skoro 2 citava sata pa imaju li oni radno mjesto, mislim puno mi je ovo da bude na dvenoj bazi ali realno!
Vjerovatno imaju kao i ljepse polovice. Drugo ti ne gine, poslije posla se mora odvojiti vremena za pravljenje vecere i ciscenje, samo se nece napraviti. Kao tim brze zavrsis, iako i meni 2 sata previse zvuci, naravno ako se poslovi djele :)
Ma znam da se nista nece samo napravit, ni pocistit ali dnevno mi je puno 2 sata jos ako radis vise od 8 sati pa odlazak/dolazak na/sa posla, ali eto mozda u Sloveniji sve poslove rade muskarci a dame uzivaju ;)
je l' znate kad slovenci udaraju rukom od sto pred ženom? Kad kaže, šta još treba obrisati!
.....".e da znaš da više neću prati suđe - hladnom vodom!" :)) by Samuraj Jack.