Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako jutro jedan susi snagu daje nasoj dusi. 🍣🍙
Uz jedan Sake Japanke ostaju samo take 👍
rade ljudi, nemaju oni kad umirati i tako to
mnogi umiru upravo od posla (tzv Karōshi)
zato i imaju strasnih problema
@sulejman69 citaj buraz jbg evo bas u ovom slucaju,broj zaposlenih im se gotovo izjednacio sa brojem penzionisanih. da ne idem u sirinu.nataleitet im je u qrcu takodje.a o kodexu rada i kasifikaciji radnih mjesta da ne govorim.nije bas sve tako sjajno u japanu samo sto su oni fanatican narod
Znači Hirosima je dobra...
Garant im Željka bila premijerka pa produžila životni vijek
a kazu da radiacija ubija...hmmmm 🤔🤔🤔
kim ce vas poslati na ahiret
Jos malo pa ce Kim rasporediti statistiku....
Niko se ne pita kako ce ovo prwziviti penzioni fond.
Isto sam pomislio.... mozda je zato tamo normala 10-12 sati radni dan. A sto onda prouzrokuje Karōshi tj smrt od previse posla (a toga tamo ima dosta)
zato i imamo problema sa ribljim fondom.
To nisu ljudi nego kornjače🐢🐢🐢
zbog sunca vjerovali ili ne