lifestyle
0

U iščekivanju vjenčanja Katie Holmes i Toma Cruisea

Sarajevo-x.com
Mlada glumica Katie Holmes i kći Suri stigle su rano poslijepodne u limuzini u srednjovjekovni dvorac gdje će se održati vjenčanje godine. Kiša koja je maloprije počela padati sigurno neće pokvariti ugođaj.

Satima ranije pristizali su gosti, a stotine policijskih službenika i tjelohranitelja patrolira ulicama talijanskog gradića Bracciana u kojem se nalazi dvorac Odescalchi iz 15. stoljeća.

[SLIKA]4[/SLIKA]

Hiljade lokalnih stanovnika i obožavatelja ispunilo je mali trg ispred dvorca, u nadi da će barem na trenutak vidjeti mladu i mladoženju ili nekoga od njihovih slavnih gostiju.

[SLIKA]3[/SLIKA]

"Želim vidjeti barem nekoga od prisutnih, pa makar ne bio to Tom Cruise.", izjavila je uzbuđena 15-godišnjakinja Erica Bandiera.

Među prvim gostima koji su ušli u dvorac bila je Roberta Armani, nećakinja modnog dizajnera Giorgia Armanija, koji je dizajnirao Katienu vjenčanicu.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Očekuje se još dolazak redatelja filma "Mission Impossible III" J.J. Abramsa, hollywoodskih zvijezda Brooke Shields, Willa Smitha, Jennifer Lopez sa suprugom Marcom Anthonyem, te bračnog para Beckham.

Ulice slikovitog gradića su preuske za mnogobrojne novinare i snimatelje.

Gradonačelnica Bracciana Patrizia Riccioni saopštila je kako će slavni par imati scientološku ceremoniju vjenčanja.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Scientološke ceremonije sadrže mnoge elemente tradicionalnih vjenčanja, uključujući razmjenu bračnog prstenja i zavjeta. Razlika je u tome što se moraju zavjetovati i da neće nikada leći u krevet posvađani, već će razgovorom rješavati sve nesuglasice.

Scientološka ceremonija vjenčanja nije zakonski priznata u Italiji, pa će Katie i Tom morati održati i civilni obred.

Foto: AP