Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Respect..sretno.
Nudimo sljedeće kredite: osobni zajmovi, zajmovi za poslovanje, kombinirani krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju i mnogi drugi. Pozdravljamo vas na priliku da dobijete sve vrste kredita po vrlo povoljnoj cijeni od 2%. Za informacije, kontaktirajte nas sada pomoću podataka u nastavku .. Naziv tvrtke: UPSTOX FINANCIRANJE Tvrtka e-pošte: [email protected] Tekst / poziv: (302) 273-5794. Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
ovo su zene bez muzeva
Mislim da bi ove SDA Fekalistanke u Goraždu profitirale kada bi u asortiman proizvoda ubacile prsluke za samoubice - da onaj SDA pajser ne uleće u policijsku stanicu u Zvorniku bez i grama trotila na sebi... nego, na čemu je britanski Prestolonaslednik Čarls, princ od Velsa, insistirao prilikom posete Srbiji 2016.? Insistirao je da kupi i kući ponese po flašu dobrog manastirskog vina i rakije i jedan pirotski ćilim... da li ih je kupio? Nije.
Vlada Srbije je kupila poklone, a onda je došao Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i rekao: "Svi da se sklone, ne stajte između kuma i mene... darove ja kupujem i reč da nisam čuo." https://www.youtube.com/watch?v=qmcXb6yDpDA
Kakva sehara jesu li ove zene narkomani ...!
Tišina !!! Izdrkotino turska... prdoslavna
Tvoju je Turgut već derao... nije malo nego 500 godina.
Osmanlijska posla cuj sehara aaaaaaaaaaaaa fuuuuuuhhhhj ..!
Nemoj tako điki pa Turgut te je smajstorio :)
I Amri Džekinoj bi bilo pametnije da uzme iglu i konac umjesto što se vucara po Beogradu ko zna s kim...
Ako se smije reći na plaćenom članku - ovo je katastrofa. Nije mi jasno gdje je ovaj brend točno “prepoznatljiv van zemlje”
U Abu Dabiju, piše ti.
ti nisi samo seksualni krkan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)