Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NY je jedan specifican grad,grad svijeta. Za mene poseban i najbolji na svijetu. Nazalost nisam bila za vrijeme blagdana nego u jesen. Zlatno lisce Central parka i beskonacne setnje po ugodnoj temperaturi. Ovaj grad vrijedi posjetiti bar jednom u zivotu. Fascinantan,mocan i lijep.
A zašto je ovo vijest za građane BiH?
Istini za volju i nije medju vijestima, nego u "light" lifestyleu. Lijepo u New Yorku zimi, jos ljepse u jesen.
A jesi li ti Austrijanac Franc, pa si se tako nazvao? ..metropole su i Peking ili Meksiko siti, pa nas ne izvještavaju kada ih okite. I što bi to uopšte bila vijest? To je najnormalnija i potpuno očekivana pojava, a ne vijest. Meni je na početnoj stranici Potemkine (lijepo ime).. pa je l' u vrhu ili dnu svejedno..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Poslednja sansa da se u potpunosti potrosi astronomski gradski budzet, u suprotnom se sledece godine smanjuje za preostalu sumu. :)
a kad će ako neće početkom decembra ? neće sigurno dvadesetog hahahaha , moraju ljudima zagrijat malo srca prazničnom atmosferom da se mogu bacit u trošenje za par dana :)