Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50% neg.komentara su pederi. Samo ne smiju da priznaju sebi. A primaju ga. Garant!
Seade pedercino
@izKrajinesam2 Pronasao si se vidim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da izvinete sta je interspolna osoba?
Bolesnici.
KLIX je pederski portal.
Hahaha! Znači ne mogu da vjerujem koliko ste ljudi "nafatali" da vam se bave dislajkanjem komentara. Koja slučajnost da na 3 komentara imam 13 dislajk oznaka?! KLIX JE LEGLO GEJEVA. Napisat ću još 100 puta ako treba. Bolesni ste i promovišete bolest i poremećene vrijednosti.
Klix leglo gejeva
Imate li djece LGBT populacijo?
Bolesni pederi dislajkaju.
Klix je platio pojedincima da vrijeme provode ovdje i dislajkaju naše komentare, čime se stvara plodno tlo za širenje ideje o bolesti zvanoj LGBT.
Prosto se ne zna ko je tužniji. Nesretnici koji vlastitu seksualnu orjentaciju doživljavaju kao profesiju ili povod za bunt. Ili još veći nesretnici koji su tako duboko uvrijeđeni tuđom seksualnom orjentacijom i zgađeni načinom na koji neko zadovoljava svoje seksualne potrebe.
Ma ko je to meni tako rječit i pametan? ;-)
@2002 Honey, ne volim komplimente :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Onaj koje "iziš'o" iz ove drzave, sta je on? Peder-izdajnik?
Majstore otvori zadnja ! :D hahahaha
cuj opo natalitet pa da bar ove lezbace hoce da radzaju djecu ja bih razumio sve ili pederi da ih usvajaju...ako ste vec nastrani ma neznam
Haj STISNI pa izađi !
G**no bi izaaać', izać' ne možeeee.....
JA BI RADIJE VOLIO >>>UNIĆ
Klix - leglo pedera! Ne možete, pederi, nabrisati, džaba vam je!