Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je kad sam sebi pravis raspored hoces li raditi ili neces :)
eh, jes direktor il nisi...........blago tebi
Takoeee direktore!
Nezaposleni mogu spojiti 365 dana. I posle se nešto žale.
Nema veze zavrsavam skolu :P
Ne razumijem kako jedni slave Bozic jednog dana, drugi totalno deugog, a vatikan nagovjestava da nema zapisano ili informacije o dazumu Isusovog rodjenja, pa je slucajno, ali slucajno određeno od strane vatikanskih olkultnih lidera da to bude 25. 12. datum u kojem se slavio egipatski bog sunca.
nemam sta spajati kad radim praznike i vikende i sto treba i sto ne trea
Ja zaboravio i za novu jer i tad radim....
Jao "novinara". Pa ako praznik pada u neradni dan (nedjelja) prenosi se na prvi naredni radni dan. Ako je 1. maj u nedjelju a 2.maj u ponedjeljak, s obzirom da su i 1. i 2. maj praznici, jedan neradni dan se prenosi na utorak, pošto je i u ponedjeljak neradni dan tj. praznik. Zato i ima onaj vic: "Kada pada Prvi maj? Trećeg maja" :)
Sta cu slavit koji qurac..
u čemu je problem svaki petak je džuma znaći produženi vikend
IZVINITE pogriješila sam odite petkom u sud sup, državne institucije...........kažu nema uposlenika otišao na džumu dodjite u ponedjeljak..............ma ni registraciju auta nemožeš završiti petkom jer nema ko da to uradi................................................i većina ih se ne vraća na posao................... dok se završi džuma većina ih je kod Gojka na mesu ....................
Zar necemo imat za vjerske praznike 5 dana umjesto dosadasnja 2 :) ?
a što preuzimate od indexa članke i samo ih kopirate...kod nas se nova godina slavi dva dana, s tim ako jedan dan praznika pada na nedjelju, prenosi se na slijedeći radni dan, to znači da je slobodan ponedjeljak i utorak, isti slučaj je i za 1. maj....ccc