PROMO
206

Tvoja nova make up forma

Internacionalna kozmetička kuća Farmasi predstavila je novu Be Fit liniju proizvoda namijenjenu aktivnim ženama koje vole biti dotjerane i kada se bave sportom.

Be Fit liniju čini nekoliko proizvoda univerzalnih karakteristika, izuzetna dugotrajnost i postojanost. Tokom fizičkih aktivnosti znojenje je pojačano te je bitno da make up bude formulisan tako da može pratiti tempo, pri tome ostati na licu nepromijenjen, a da istovremeno ne ostavlja osjećaj težine.

Be Fit lagani, dugotrajni tonirani moisturizer otporan na znoj pokrit će neujednačenu boju tena ali i donijeti potrebnu dozu hidratacije bez zatvaranja pora. Be Fit CC puder odmah neutrališe nepravilnosti u boji kože te zahvaljujući sadržanim pigmentima savršeno prekriva crvenilo. Be Fit maskara sa zakrivljenom četkicom razdvaja i definiše svaku trepavicu. Vodootporna formula pruža intenzivno crni izgled trepavicama koji dugo traje uprkos djelovanju vanjskih faktora.

Maskara za obrve sa brzosušećom teksturom pomaže u oblikovanju obrva i tokom napornih treninga dok boja za usne i obraze daje prirodan dodir licu bez izgleda teškog make upa. Dobro je imati pri ruci i Be Fit sprej na bazi zelenog čaja, aloe vere i magnolie koji umiruje i osvježava kožu lica i tijela a tu su i vlažne maramice za nježno čišćenje tijela uz prijatan miris.

Be Fit linija je dermatološki testirana i biće dostupna u Farmasi katalozima u januaru 2020. Više informacija potražite na farmasi.ba.