Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj nek je hairli.
Prave mostove da im je lakse se docepat EU. I ostat. Sto ne prave nesto orema istoku? Sce sto se u turskoj radi radi se u Evropskom dijelu. Oko Istanbula. Osim Istanbula tu je Izmir, Ankara i primorja A 70 % zemlje kozojebi.
Aferim
Vidim da mnogo lici na onaj iz San Franciska
Moze li meni neki Turkofil objasniti sljedece - 1) Sta su Erdogan i Turska kao zemlja uradili konkretno za BiH? U ratu nisu pomagali. Sto se tice investicija, ulazu duplo vise u Srbiju 2) Shvatam da mnogi Turkofili misle da su im Turci braca.. a onda, po istom principu, Hrvati i Slovenci bi trebali da skidaju gace Austro-Ungarcima i Talijanima, koji su bili okupatori tih zemalja. Znaci svaki Hrvat treba da se divi kad Merkel otvori novu most?
Što nema Bakira sa desne strane Erdogana, već nas je naučio . Ipak je to mjesto bitke Čankale ! a Bakir borac i po ! I ne samo to nego i vrhunski arhitekta koji je sve sarajevske parkove pretvorio u džamijske parkove a i RAZUMIJE SE U ZAKON !
Za Bonsje Turkofile, Europa na aparatima - a u Europi zive 10M Turaka, i nijedan ne sanja da se vrati u Tursku.Koliko stranaca, osim Bosnja i Kurda, zive u Turskoj?
Za Bonsje Turkofile, Europa na aparatima - a u Europi zive 10M Turaka, i nijedan ne sanja da se vrati u Tursku.Koliko stranaca, osim Bosnja i Kurda, zive u Turskoj?
Kako je ruzan ovaj Turski jezik, u PM - jedva cekam da mi Turkofili udare koji minus.
Minus udaren. Nema na čemu.
@Velez4za - ah jes ruzan je li? ili vama Bosnjama je i ruzno lijepo.. samo nek je TUrsko
BRAVO SULTAN TAIP ERDOGAN
turska je nato- država. ameri znaju koliko im strateški znači i nikada je neće pustiti. jedna odluka u bijeloj kući i ovaj religiozni diktator ne postoji.
HaHaHa..Deja Vu!!! Ali nije uspjelo. Sad slijedi kombinacija Pritisaka i Ekonomskih napada!
Boli nas za tursku
Briga me za njima i njihovim mostovima 😝.
Sad ce neki zatucani Bosnjo Turfofil reci 'da je nama ovakog Diktatora' -
Haj daj nama Erdogana, a eto vama Dodik...
@vasastranka - vi imate Bakira, poture. A ne brini, nisam ja Srbin, niti zivim u ovoj vukoyebini. Nisam lud da se vratim ovdje - da mi neko hvali Tursku
Nasi bi za ovaj most udarili najmanje 16 kamena temeljaca.
Ovo će Erdogan izgraditi, a ne hiljade Turaka koji hrane svoje familije napornim radom. On će sam to, jer ima magične moći.
😂😂😂😂
Ovim je dosadašnji najduži viseći most Akashi Kaikyo izvisio...