Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko sponzora i opet traže da se plati kotizacije od 40 KM za trku, malo para ovim organizatorima, a ni fiskalni račun ne daju.
Imal vako sta kod smrdalja?
Ja bih se potrko al me noge bole
alo papci, treba da napišete na ARAPSKOM jer to je sada službeni jezik u Sarajevu..najviše me impresioniraju arapi kada nose onaj čilimčić i klanjaju bilo gdje po parkovima gdje kerovi pišaju i seru.. a u Sarajevu Džamija na svakom koraku... ALI oni neće u te Džamije..valjda pokazuju Bošnjacima da su slabi muslimani ovi domaći..hhahha kakva fukra i jedi i drugi
Drago nam je da si impresioniran Sarjevom, sarajlijama i arapima. Nije ni cudo kad sidjes iz krmohebine u metropolu
@maximus75 ..ha jes eto vala baš, stvarno sam papak
tuka probaj ovdje .. 😂