Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjeh u Bosni u 21 stoljecu imati top. Bravo daj topova i zastava. Ne brine ih sto penzioneri poste po cijelu godinu.
ima tri fakulteta u Travniku, oni već imaju tajno oružje slično Teslinom topu al neće da otkriju medijima
A ja mislio iz pravca Viteza.
ja davno zapostio u nas pola 6 ujturo
Zamisli neko opali top prije Ezana..?
gotovo, džaba postili.
@bosnjak.budist sto bi ti dobro doslo da malo nekad nesto i procitas pa onda lupnes kao martin po diviziji, ili si ti bas martin.
Vrhunac napretka....
Dobro je , imamo top, još malo pa satelit, da krenemo u utrku sa NASA-om.
Koji cirkus, koji vjerski turbo folk, ovo je nevjerovatno. Vidim u komentarima se spominje "vraćanje tradicije" i "oporavak Islama". Kakav ba oporavak? Čija je ovo tradicija? De nek mi neko kaže da je i sam Muhamed ovako iftario, sve uz topove i vatromet.
A da neko od nasih Vlaha opali iz topa odmah biste ga okarakterisali cetnikom ili ustasom. A to sto vi Balije svaki dan pucate iz topova po bosanskim gradovima za vrijeme balijske krepancije nikom nista.
@PoturceniPop Srbe na vrbe i granate na Kroate
@PoturceniPop Ovo pod vlaha mislis genocidnih krvnika, koljaca, djecoubica, nezapamcenih zlocinaca, divljaka iz sumskih vukojebina, krmojeda prljavih braboguzana.
Postaci. Hahajahajahhajajajajajaja.
Bezvezni novokomponovani obicaj.
@c0picopp bas si upućen, zavidan nivo.
@Dr.mr. Je li vam i vas PosRanik Muhamed puco iz topa pa i vi sad oplelei pucati po bosanskim gradovima. Proklete Balije, tamam ja zakunjo bio kad nesto gruhnu. Ja se mislio ici zaliti policiji ali sjetih se da zivim u balijskom gradu. Eto to vam je vjerski fundamentalizam koji sve vise ozivljava u tzv. Bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA najubjedljivije od svog osnivanja pobijeđuje 2018 :))