Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to nula za alibabu i aliexpress
Ne primaju paypal, za mene je to velik minus, znaci iz iskustva najjaci su gearbest i geekbuying.
Pik.ba je nas Amazon
Wish je top sajt. Dostava cak bude i besplatna u dosta slucajeva,cijene povoljne artikala i ima sve od igle do lokomotive
preko kojeg sajta se mogu naručivati američke knjige a da nije baš skupo? nisam nikad nista naručivao online
Prvo, Amazon sad vecinom dostavlja u BIH, ali im je postarina zara, od 30 pa na vise dolara. A da spomenuli samo nepoznate sajtove al haj nije mi jasno zasto niste spomenuli ebay i aliexpress.
Sto ne moze prko amazon.com, vecinom mozes naci preko amazon.de i amazon.co.uk, a cesto ni postarina nije previsoka
Evo sto niste ebay i aliexpress spomenuli. Ali ozostavit amazon. Pa crni klixe proguglajte malo.
Nikad cuo. Doduse ovo je za BiH top 5 svjetskih. A ne znam kome pada na pamet kupovat odjecu sa stranih portala pa se mucit i vracat kad ti neodgovara velicina ili kroj.
Najsigurniji je eBay, zahebi sve ostalo
šta lupetate i pravite se pametni, kakav gearbest i slicna sranja...ovde se misli prvenstveno na prodaju odjeće, bilo luksuzne ili streetwear....procitati prvo tekst, a ne samo naslov....sve pametnjakovici
pise ti top 5 svjetskih shopping sajtova, ne pise da su za modu ...
Njemački Amazon dostavlja sve živo u BiH, Aliexpress ima najniže cijene, ali nema PayPal bez kojeg ja ne želim da kupujem, ostaju Gearbest koji je skuplji malo, ali sigurniji i na kraju Banggood i meni najbolji Geekbuying koji su manje poznati, ali imaju niže cijene od geara i PayPal.
@nefuratios vidis, nisam znao za amazon.de, ipak prije pola godine sam zelio da narucim bateriju pa sam morao preko prijatelja koji je dolazio iz njemacka, moracu to za amazon.de provjeriti, a aliexpress je i mene odbijao radi paypala medjutim nije bilo nikada nikakvih problema, iako ukucavas karticu direktno sve je OK
tek kad ovo procitam skontam koliko sam zaostao u informatičkom svijetu
Nikad cuo za ovu top peticu.
e jeste ga izabrali, svaka vam cast
AliExpress ubi nogom za dolar. Ponekad iz pošte ukradu paketiće pa kažu ne može se pratiti tracking broj, ali sve u svemu ebay i AliExpress su najbolji. Svi ovi drugi sajtovi su Shopify store koji vuku proizvode sa alibabe i AliExpress i dižu cijenu za 20 dolara.
Gearbest
Ovu listu je pravio totalni amater koji nema blage o online kupovini.
Vat19.com je prejaka stranica koja salje u BiH, pokaze ti sve u BAM i koliko ce te carina otprilike kostati.